Heló! Ti mit tudtok Tahere Mafi - Ne érints sorozatáról?
Figyelt kérdés
Én most olvastam az első két részt és tudom, hogy van magyarul már a 3. része is, de mi van a 4. ,5. -el? Azokat eddig csak angolul láttam a neten és azokon csukva volt a szem a borítón. Kicsit kétségbe estem, hogy ez most mit jelent. Szerintetek lelesznek azok is fordítva? Én nem találtam semmit róluk :(2016. júl. 22. 12:10
2/2 anonim válasza:
A 4 . és 5. alatt szerintem a Destroy me-t és a Fracture me-t érted (a kettő együtt Unite me). A destroy me az első és a második kötet közti időszakot írja le Warner(💕) szemszögéből a fracture me pedig a második és a harmadik közötti időszakot Adam szemszögéből. Én nem hiszem, hogy azokat lefordítanák...Bár ki tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!