Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Andrzej...

Mi a véleményetek Andrzej Sapkowski Vaják sorozatáról?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik. Nem olvastam sok könyvet, de ez az eddigi legjobb könyv amit olvastam. Úgy találtam rá erre a sorozatra, hogy láttam a The witcher című videojáték bemutató videóját egy hazai YouTube csatornán, abban említette a bemutató a sorozatot.

Ha lenne megfelelő hardvere a birtokomban, kipróbálnám a játékot is.

2016. ápr. 1. 12:39
 1/4 anonim válasza:
100%

én eddig az életemben 1 könyvvel se jutottam tovább kb 20 oldalnál, de a játék annyira berántott hogy a könyveket is el akartam olvasni.

Én a 3. könyv felénél járok, nekem tetszenek nagyon.

2016. máj. 7. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Eddigi legjobb könyv amit olvastam. (Bár nem olvastam el túl sok könyvet) Én kétszer olvasom el egymás után mielőtt a belekezdenék a következőbe.
2016. máj. 8. 10:10
 3/4 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, mint az 1#es. Szinte alig olvastam eddig valamit, de amikor a Vaják sorozatot a kezembe vettem, na azt elolvastam végig. Most olvasom a 3. Kötetet :) (a játékkal ismerkedtem meg elsőnek, amiatt is élvezhetőbb kicsit :) )
2016. máj. 19. 14:21
 4/4 GubaLord válasza:

Én rengeteg könyvet olvastam már, és főként fantasy témában. De ha sorrendbe kell raknom a sorozatokat, akkor valahogy mindig a Vaják kerül a legelőkelőbb pozícióra.

Egyszerűen tökéletes alkotások, melyek igazi nagyszerűsége csak a sokadik olvasásra válik igazán érthetővé.

Minden esetre ajánlom figyelmetekbe magyar fantasy íróinkat és a Káosz Ciklust! Yvorl áldása legyen rajtatok!

2016. aug. 29. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!