Mi a véleményetek Andrzej Sapkowski Vaják sorozatáról?
Nekem nagyon tetszik. Nem olvastam sok könyvet, de ez az eddigi legjobb könyv amit olvastam. Úgy találtam rá erre a sorozatra, hogy láttam a The witcher című videojáték bemutató videóját egy hazai YouTube csatornán, abban említette a bemutató a sorozatot.
Ha lenne megfelelő hardvere a birtokomban, kipróbálnám a játékot is.
én eddig az életemben 1 könyvvel se jutottam tovább kb 20 oldalnál, de a játék annyira berántott hogy a könyveket is el akartam olvasni.
Én a 3. könyv felénél járok, nekem tetszenek nagyon.
Én rengeteg könyvet olvastam már, és főként fantasy témában. De ha sorrendbe kell raknom a sorozatokat, akkor valahogy mindig a Vaják kerül a legelőkelőbb pozícióra.
Egyszerűen tökéletes alkotások, melyek igazi nagyszerűsége csak a sokadik olvasásra válik igazán érthetővé.
Minden esetre ajánlom figyelmetekbe magyar fantasy íróinkat és a Káosz Ciklust! Yvorl áldása legyen rajtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!