Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Alexandra kiadó még folytat...

Az Alexandra kiadó még folytatni fogja Steven Erikson: Malazai bukottak sorozatot?

Figyelt kérdés
Mert sok helyen olvastam, hogy átveszi más kiadó a könyveit, mint pl:a Trónok harcát. Az Erikson könyvekből még van két rész hátra. Lehet tudni, hogy azokkal mi lesz?
2017. aug. 25. 12:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A delta vision fogja folytatni és újra kiadni.
2017. aug. 25. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Én ezt a Delta Vision-ös történetet csak pletykaként ismerem. Vagy legalábbis a legutolsó dolog amit hallottam az az, hogy elgondolkodnak rajta. Esetleg van valamilyen hivatalos lenyomata is annak, hogy foglalkoznának a könyvsorozattal?
2017. aug. 25. 15:14
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Jó egy kis jó hírt hallani róla. Az újra kiadás is remek lenne, ugyanis az első része sajnos nincs meg. Csak a Delta Visionnel az a baj, hogy az ilyen vastag könyveket mindig szétszedik két részbe. :/
2017. aug. 25. 19:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt a Delta Vision dolgot most hallom először és borzasztóan feldobta a napomat, szóval remélem igaz. Az Alexandra egyébként már a 8. részt is csak nagy nehezen adta ki, aztán mondták is, hogy köszönik, nekik ennyi elég volt, mert a kutya se veszi ezeket a könyveket (mondjuk nem tudom mit vártak, mikor az első és a harmadik könyvet sehol nem lehet beszerezni, max használtan aranyárért). Az lenne az igazi, ha újrafordítanák az egészet, mert az a fordítóváltás valahol a sorozat felénél nekem tönkre vágta az egész élményt, megkockáztatom, hogy onnantól kezdve oda se figyeltek már arra, hogy mit fordítanak, mert úgy voltak vele, hogy úgyis csak a rajongók veszik meg, azoknak meg tök mindegy, csak kapják meg a könyvet. Szóval ja, az Alexandra kegyetlenül elbánt ezzel a sorozattal, pedig az egyik, ha nem a legjobb high fantasy regényekről van szó.
2017. aug. 25. 23:31
 5/11 A kérdező kommentje:

Én is imádom Erikson sorozatát, szerintem is a legjobb high fantasy. Az a baj, hogy későn fedeztem fel. :)

Jó lenne ha tényleg átvenné a Delta vision a kiadását, nagyon örülnék neki. Rémélem igazuk van a válaszolóknak.

Köszi.:)

2017. aug. 27. 10:39
 6/11 anonim válasza:

2 év eltelt azóta, és semmi.

Talán majd egyszer újra felfedezik, akkor majd újranyomják. Amúgy tényleg azert nem vette senki vagy kevesen, mert nem lehet kapni több kötetét. Az elsőt már 10 évvel ezelőtt is aranyáron lehetett kapni, manapság meg nem is találni. Ha mégis, tuti több 10ezer Ft-ba kerül.

2019. aug. 24. 09:17
 7/11 anonim válasza:
Nekem meg van mindegyik része kivéve a hold udvara.Na az tényleg ritka és drága csak jófogas vagy vatera,vagy online könyvesboltok. De például két részt potom aron vettem meg a tescoba a szalay könyvek karacsonyi arusitasaban. 1170 ft volt a kettő pff mondom ez nagyon megeri.
2019. dec. 7. 23:34
 8/11 anonim ***** válasza:
A molyon azt írták, hogy jövőre adják ki újra. Remélem tényleg így van.
2019. dec. 8. 00:36
 9/11 anonim ***** válasza:
A Delta Vision megerősítette, hogy lesz megint Malazai bukottak. Elölről kezdik a fordítást, legalábbis azt mondják, "javított változatban" fognak kijönni a könyvek.
2020. jan. 16. 08:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Az előzmény trilógia első kötetét kiadták, Hold udvarát idén évvégén (mivel mindig csúsznak a kiadással, lehet csak jövőre) ki fogják adni.
2022. jún. 7. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!