Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Dream kiadóhoz/sorozathoz...

A Dream kiadóhoz/sorozathoz lehet valamilyen úton-módon kéziratot beküldeni? Sehol nem találtam infót. Illetve az Alexandrán kívül hová lehet elektronikusan?

Figyelt kérdés

AZ a baj az Alexandrával hogy minimum fél év az átfutás, (ami ok normális) és nem küldenek visszajelzést csak ha elfogadják. Több helyre ugye egyszerre benyújtani nem túl tisztességes de csak ha várok és várok hogy elfogadnák e, és nem küldenek egy bocsi nemet sem akkor fölöslegesen megy az idő. Találtam még pár nevenincs kiadót, meg a novumot, de ezek csak webáruházban árulnak, és félek hogy kérnek alaptőkét a kiadáshoz, mivel erről nem találtam infót.

Hová lehet még benyújtani ami rendes hagyományos kiadó? linket esetleg tudtok adni a kéziratfogadásról szóló oldalukról? (könyvmoly vagyis ezzel együtt a vörös pöttyös nem játszik, ők nm fogadnak)

Ifjúsági kicsit romantikus fantasyról van szó, ha már ennyit dolgoztam vele, adnék neki egy esélyt.

2015. máj. 31. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Az Alexandra csődközelben van, nem ajánlom. Be lehet küldeni egyszerre több helyre is, lehet, hogy elvileg nem tisztességes, de a kiadók tudják, hogy egy pályakezdő esetében ez a természetes. A zsáner alapján a Könyvmolyképzőt ajánlom (nem tudom, miért írtad le őket, az Aranymosás pályázatuk jó lehetőség), de szóba jöhet a Főnix Könyvműhely, a Ciceró, a Delta Vision vagy esetleg a Libri is. Dream kiadóról még nem hallottam, lehet, hogy a Maxim kiadó Dream válogatására gondolsz. Esetleg rá lehet kérdezni, hogy kiadnának-e elsőkönyvest, itt az elérhetőségük: [link]

A Novumot és a többi magánkiadót nem ajánlom. Esetleg elolvashatod ezt a cikket a könyvkiadásról általában: [link]

2015. máj. 31. 22:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ. igen a dream válogatásra gondoltam, és tudom hogy maxim, csak a maximnak nagyon más a profilja így azt sejtettem (úgy tűnik tévesen) hogy külön kell venni a dreamet, csak a tulajdonos, a cég ugyanaz. Aranymosás valóban jó lehetőség, de legközelebb fél év múlva lesz, egy év amíg feldolgozzák így addig megpróbálnám máshol :) a többit megnézem :)
2015. máj. 31. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:
próbáld meg a Publiot. [link]
2015. jún. 1. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!