Tudnátok ajánlani valamilyen boldog befejezésű könyvet?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat olvastam olyan könyveket ami elég szomorú történeteket mesél el és egy kicsit depis lettem úgyhogy valami boldog befejezésű tinis könyvet keresnék( lehet akármilyen sima hétköznapi vagy fantasy), ami lehetőleg fenn van online ahol el tom olvasni vagy pdf-be le tudom tölteni. Előre is köszi a válszokat!:)2015. máj. 4. 19:07
1/3 anonim válasza:
Kerstin Gier: Időtlen szerelem (trilógia: Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld)
Időutazókról szól, nekem nagyon tetszik.
2/3 Gyémántlány válasza:
John Green: Papírvárosok.
Vitatkozni mondjuk lehetne arról, hogy "boldog"-e tulajdonképpen a vége, de a regény hangulata jó, rengeteget nevettem rajta. Depisnek semmiképpen sem nevezném :)
3/3 anonim válasza:
Illyés Gyula: Hetvenhét magyar népmese
Minden mese boldogan végződik.
Fantasyból boldog vége van a Bartimaeus trilógiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!