Becsődölt kiadó, mi lesz az elkövetkező kötetekkel? Hogy lesznek kiadva a magyar fordítások? És mikor tervezik megoldani a jelenlegi hiánycikk helyzetet?
Figyelt kérdés
A Trónok Harcáról és az Alexandra kiadóról van szó.2017. aug. 21. 18:02
1/3 anonim válasza:
Egy másik kiadó már biztosan megkapta a jogokat tőlük.
A korábbi alexandrás fantasyk és scifik ahogy néztem a Delta Vision kiadóhoz kerültek.
A Tűz és Jég dala is gondolom átkerült valamelyikhez...Libri, Szukits...de nem tudom, annyira nem vagyok otthon ebben.
2/3 anonim válasza:
Ilyenkor eladják a jogokat, és átkerül ahhoz, aki megveszi. A trónok harca szerintem van annyira jövedelmező, hogy megvegyék a jogait, szóval nem kell parázni.
3/3 A kérdező kommentje:
Remélem is, mert nem a legjobb a most fennálló helyzet :/
2017. aug. 22. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!