Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban mi a véleményetek a...

Lol-ban mi a véleményetek a jelenlegi metáról?

Figyelt kérdés

2017. júl. 30. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem a jelenlegi balance a legnagyobb baj.Elég nevetséges hogy teljes tank csapattal is röhögve lehet nyerni*kipróbáltam* , az adc-k kb egy ütéssel eltüntethetők és az assassinok már egy kill után elég nehezen megállíthatók. Supportok terén papír supporttal eredményesen játszani eléggé nehéz 1-2 kivétel van csak. Szerintem a jelenlegi meta eléggé el lett szúrva, valamint a balance rendszer is. Akali buffot alapból nem értettem, mivel ahogy mondtam előtte is rendesen megállta a helyét és így tovább.

Nem rinyálásból írom de ez silverben még rosszabb, mivel hiába próbálsz tenni a csapatodért ha egyszer nem hallgatnak semmire teljesen felesleges, de ez megint más téma.

Röviden: szerintem a jelenlegi meta még mindig tank és assassin meta így elég nehéz érvényesülni, valamint odafigyelni hogy ezen karakterek egyáltalán ne juthassanak killekhez, mert onnantól nagyon nehéz visszahozni a meccset.

2017. júl. 30. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Mi a véleményem? Ha elfeedelnek egy tankot (Jarvan pl. és már 3-4 killnél) megállíthatatlan lesz, hacsak nem megy neki az egész csapat. Unom hogy az új tankok nem arról szólnak hogy tömzsi a HP, kicsi a sebzés, neeeeem nagy HP és kinyír a fenébe adcként is. A suportokat imádom, de minden röhögve elpitsáz vele (hmm... hát egy másik suport nem bíztos) bár ezzel részínt egyet értek. Az assasinok meg :DD Unskilled az egész, könnyedén feedelhetők és kisujjból lehozzák a meccset ha a csapatban van csak 1 noob is aki kedvükre hal. Az adc- k már közelsem osszák úgy a DMG- et ahogy kelle, bár ezt inkább tankok ellen tapasztaltam...
2017. júl. 30. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Prok között LCS szinten nem igazán tetszik ez a 4 tank + 1 adc = végtelen damage meta. Nálam low eloban persze az assasinokkal van több bajom, mid mage main-ként. Persze ez egyrészt a bénaságom miatt van, de akkor sem szeretem az assasinok stílusát. Szerintem adc-ként is kicsit nehezebb érvényesülni, és vannak megállíthatatlan tankos hősök is. Nekem sem tetszik annyira, bár lehetne rosszabb is.
2017. aug. 1. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!