LoL: mit gondoltok a jelenlegi metáról?
1. Thresh és Blitzc eddig is nagyon gyakori volt
2. Jungle ben nem változott semmi, a tankok és az assasin harcosok erőssége között
3. Igen oriannával és corkival is találkozhatunk, de találkozhatunk még: Ahri
Amumu
Anivia
Annie
Aurelion Sol
Azir
Bard
Brand
Cassiopeia
Cho'Gath
Diana
Elise
Evelynn
Ezreal
Fiddlesticks
Galio
Gragas
Heimerdinger
Ivern
Janna
Kassadin
Katarina
Kennen
Kog'Maw
LeBlanc
Lissandra
Lulu
Lux
Malzahar
Maokai
Morgana
Rumble
Ryze
Sona
Soraka
Swain
Syndra
Taliyah
Twisted Fate
Varus
Veigar
Vel'Koz
Viktor
Vladimir
Xerath
Ziggs
Zilean
Zyra
Akali
Zed
Yasou
Ekkoval, és még sorolhatnám
4. Csak akkor van a legtöbb sebzésed tankként ha Ireliázol, és a csapatodban mindenki teljesen tank sion, garen, alistar, és braum.....
Erről ennyit, remélem segitettem.... ;)
Én csak azt nem értem, hogy miért harap ennyire a tankokra mindenki. Van egy-két erősebb tank, és? Ha egy Assasin, vagy Adc erősebb, az csak természetes, de ha tank, akkor vége, játszhatatlan a játék...
Az igazság az, hogy KELL, hogy legyen sebzése a tankoknak is, különben nem állnák meg a helyüket topon és jungle-ben. A bruiserek szétkapnák őket. Így is előnyben vannak a tankok ellen 1v1-ben, legalábbis mid game-től.
Szóval igen, egy feedelt tank tud kemény lenni, de a hátránya akkor is megvan: meele range, gyengébb dualing potenciál. Ennyi. Egy full combo egy feedelt tanktól igenis fájni fog, de akkor se csapnak akkorát, mint az offtank/bruiserek. Persze tankok is lehetnek túl erősek. Mint minden más class.
Egyébként azt se lehet mondani, hogy tank Meta van. Galio-t nerfelték, topon ott van Gnar, Renekton, Rumble, Jayce akik egy szinten állnak a tankokkal, jungle-ben meg Lee, Elise, Kha'zix... Könyörgöm az ne legyen már probléma, hogy van egy két tank IS ami erősnek számít. Elhiszem, hogy mindenki Carryzni akar top lanertől supportig, de ne kapjatok már sokkot ha egy erős tankal is találkoztok néha.
Bocs a rage-ért, de érzékenyen érint a téma xd
Az első válaszoló vagyok
Nem értem a kérdezőt... én teljesen tisztában vagyok a tankok frissitésével, de az egyszerűen képtelenség, hogy a tanknak van a legtöbb sebzése... egy párbajan erősen odacsap egy tank, az igaz, de nem lett félelmetesen nagy sebzése a tankoknak...
Igazából jó sz@r a meta alakulása már legalább két éve, de adaptálódtam.
Hook-os csempek nagyon népszerűek gold alatt, fölötte már nehéz jól játszani velük,hosszú cooldown miatt egy elhibázott skill-t nagyon meg lehet bűntetni.
Corki-t rég nem láttam, orianna szerintem a legjobban eltalált hős. Tris egy lvl2 troll mióta ismerem, egy ideje pedig már botlane lvl 2 allin meta van, szóval jól passzol hozzá, persze hárítható.
Jungelben sajnos még mindig túl sokszor találkoom elhibázott carry pick-kel. (pl 3 ad van már a csapatban, és belokkolja a yi-t.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!