Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van ezekhez hasonló könyv?

Van ezekhez hasonló könyv?

Figyelt kérdés
Leiner Laura összes könyvét elolvastam már és nagyon szeretem őket. Sajnos minden könyvben az eféle stílust keresem. Olyan ami vicces, tanulságos, szerethető és a szereplőkkel is jól lehet azonosulni. De nekem legfőképpen a humor hiányzik.:( Kérlek mondjatok nekem ilyesfajta könyveket! 16L

2017. aug. 20. 16:22
 1/3 anonim válasza:

Szia!

A LOL-os könyvek is nagyon jók. Nem feltétlenül olyan szinten vicces mint az SZJG, de ezeknek a könyveknek is baromi jó humoruk van, és a történetek is azok. Belinkelek ide neked egy oldalt, ahhol kedved szerint válogathatsz minden féle könyv közül, mert nagyon sok fajta van és itt pdf-ben el is tudod olvasni.

[link]

2017. aug. 20. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre! Humoros tini regény
2017. aug. 21. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Most azt próbálod beadni hogy nem találod egy ötlettelen, klisé halom helyettesét... x.x Tudod, én Jókai stílusát nem találom mióta elolvastam a Nábobot, és a Kőszívűt.
2017. aug. 23. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!