Tudtok hasonló könyveket mondani? (urban fantasy, fantasy, , , horror, , ) Többi lent ⬇⬇⬇
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az ilyesmi kömyveket, mint például a Végzet ereklyéi, Csitt.Csitt...stb.
Ezekhez hasonló könyveket tudtok? :)
2017. aug. 1. 22:43
1/6 anonim válasza:
Darren Shan Démonvilág sorozata esetleg. (Talán a vámpíros sorozata is, de azt még nem olvastam, nem tudom, hogy milyen.)
2/6 anonim válasza:
Casdandranak a Pokoli szerkezetek trilógia (a Végzet ereklyéi előzménye) vagy a Gonosz fortélyok trilógia, ebből eddig még csak egy jelent meg Magyarországon is.
Jennifer Armentrout- Luxen sorozat
5/6 anonim válasza:
*De ez nem annyira tinis, mert felnőttek szerepelnek benne és tényleg vérengzős, kb. mint a True blood sorozat.
6/6 anonim válasza:
Shane Hegarty-Darkmouth a legendavadász
Brandon Mull-Titokfölde
Fabrice Colin-London vámpírjai
Elena Kedros-Olimposz lányai
Soman Chainani-Jók és rosszak iskolája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!