Tudtok mondani olyan könyvet, ami hasonló mint a szent
johanna gimi vagy az időfutár?
Figyelt kérdés
Egyre kevesebbszer olvasok, de ezeket a könyveket nagyon szerettem és tényleg le se tudtam tenni. Valami hasonlót keresek vagy olyat, ami tényleg ilyen ,,nem tudom letenni" könyv.
Én már más milyen könyveket olvasok, nem tudom, azok mennyire tetszenének.
2017. jún. 6. 21:22
2/9 anonim válasza:
Sulijegyzetek sorozat
Szerelemre castingolva
Anna és a francia csók
DUFF
2017. jún. 7. 09:22
3/9 anonim válasza:
Bexi sorozat :D
2017. jún. 8. 16:12
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2017. jún. 8. 17:08
5/9 anonim válasza:
Olyat nem tudok mondani ami hasonló. De ezt a két könyvet én is nagyon szerettem és én imádom a Harry Pottert, az Éhezők viadalát, a Bexit, a Bábelt, a Balla Adriennt, és a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeit.
2017. jún. 24. 14:01
6/9 anonim válasza:
Amit én nagyon szerettem az egyértelműen az SzJG sorozat, a Bexi -sorozat, a Bábel, az Akkor szakítsunk, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei trilógia, Az Úr sötét anyagai trilógia és a Melissa Landers romantikus sci-fi trilógia, az Elidegenítve, Elválasztva és Összefonódva című könyvek.
2017. jún. 25. 10:28
7/9 szentluca válasza:
krestin gier:Rubinvöröd Zafíkék smaragdzöld
2017. nov. 16. 17:50
8/9 anonim válasza:
Az Időfutár 7 szerintem hasonlítani fog :) Kis Könyves Éj 2018 a Bartók Pagonyban Április 20.
Visszatér az Időfutár!
Bemutatjuk az új, hamarosan megjelenő, hetedik Időfutár-kötetet.
Ősszel pedig Időfutár-bemutató a Pesti Magyar Színházban.
Veiszer Alinda az Időfutár négy szerzőjével (Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea) és a színdarab rendezőjével (Tasnádi Csaba) beszélget.
Az új kötetből és a színdarabból a Pesti Magyar Színház művészei olvasnak fel.
Plusz Időfutár-kvíz azonnali nyereményekkel, valamint egy különleges felhívást is meghirdetünk az Időfutár színdarab kapcsán!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!