Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem hasonló témájú...

Tudnátok nekem hasonló témájú könyveket javasolni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nos lényegében az általam érdekelt témák a következők :

Befelé forduló, gondolkodó, különc, kitaszított, merengő, melankolikus, introvertált főhős. Témáját illetően lehet bármilyen, a krimi viszont előnyben van. A nyomasztó hatás szintén meghatározó lehet ( azért ne egy Sorstalansághoz hasonló szintjén legyen ez sem)

2017. aug. 7. 01:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Stephen King Mr Mercedes-e. Az krimi, és egy elég beteg elméjű, különc az egyik főszereplő. Nyomasztó hatás az akad benne bőven. Nekem nagyon tetszett.
2017. aug. 7. 02:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D
2017. aug. 7. 02:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Katkkryn Croft- A lány, akinek nincs múltja
2017. aug. 7. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
*Kathryn Croft- A lány, akinek nincs múltja
2017. aug. 7. 08:34
 5/6 anonim válasza:
Albert Camus: Közöny
2017. aug. 7. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Stephen King könyvei között érdemes lenne körül nézned. Pl Végítélet: Amiben megtudjuk, hogy mindig lehet rosszab, és hogy a halál se megváltás. Christin: Egy élő autó, és egy kitaszított különc srác kapcsolata. Tortúra: Egy kissé psichopata rajongó fogja tartja és " jómodorra neveli" kedvenc íróját. De a lehangoltság mestere mégis H.P.Lovecraft. Neki csak novellái vannak, de azok bizony piszok jók. Süt belőlük az undor, a sötétség, és a reménytelenség, mert minek is élni egy olyan világban amit ő teremtett?. Aztán megkell említeni még Dan Wells Nem vagyok sorozat gyilkos sorozatát. A psichopata különc, kissé morbid főszereplője és a lebilincselően izgalmas tartalma miatt.
2017. aug. 9. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!