Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvem keresem! Ha sok...

Könyvem keresem! Ha sok kötetet tudsz már magad mögött, segítenél a sajátom megtalálásában?

Figyelt kérdés

Néhány fontos szempont, ami segít a megtalálásban:

TÉMA

Mindenképpen elrugaszkodó a hétköznapi felépítéstől pl. fantasy, krimi, kalandregény...

KIZÁRT ÍROK

Leiner Laura- a középszerűség és ötlettelenség vádja miatt

Stephenie Meyer (a 3. antikrisztus, nem kell magyarázkodnom)

EREDETISÉG

Minimális klisé használat, új és működő koncepció.

SOROZAT(amolyan + nem feltétlen)

Több kötetes

NYELVEZET

100% irodalmi, szlengmentes

EGYÉB

Nő- férfi szereplők összhangban, ha akadnának klasszikus ajánlatok csakis azok mennek át ezen a ponton ahol a női szereplő is kap a kalandokból, ahol személységgel rendelkezik, és az író többet definiál belőle mint szépségét. Valamint nem kerül kiírásra amint megszüli gyermekét.

Elérhetőség

Bookline, vagy a Dávid könyvkereskedés (ADKK)

2017. aug. 13. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

George R.R. Martin: A Song of Ice and Fire/A Tűz és Jég dala :D

(ami alapján a Trónok harca sorozat készül)

2017. aug. 13. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=H1ul6hmIjmg Ezzel... valóban megvett magának, maga Puzsér!! :D ő maga készített róla ajánlót, te jó ég... ez... KELL NEKEM *0*
2017. aug. 13. 12:30
 3/4 anonim válasza:
Cassandra Clare: A végzet ereklyéi
2017. aug. 14. 21:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Többségben én előbb olvasom el az adott regényt mintsem látnám a róla készült filmet, ez nem így van az utolsó által említett regénnyel. Én láttam már filmben, és klisésnek tartom. Hány szakállas fantasty kezdődik úgy hogy a főszereplő árva, a nagynénje/ bátyja neveli, árvaházban él és a szóbanforgó regénynél félárva. Utánna találkozik egy ismeretlen, különös emberrel/ tárgyal, majd belecsöppen egy átlag emberektől elpalástolt világba, és majd jön a gonosz a sötét címek és színek minden kombinációját magára öltve, de a főhős(nő) egy eddig mindenki számára ismeretlen egyedi erővel rendelkezik, és győzedelmeskedik felette FINN. Ha hiszed ha nem, ez minden 2. fantastyra ráhegeszthető műváz.
2017. aug. 17. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!