Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Vörös Hadsereg felhasznált...

A Vörös Hadsereg felhasznált zsákmányolt tankokat? (könyv kritika)

Figyelt kérdés

Először találkoztam olyan könyvel ami azt állítja hogy a "vörös horda" ellenséges páncélosokat felhasznált.

Tudtommal ereket a kilőtt, megsérült haditechnikát a hátországba szállították a hadmérnökök megvizsgálták és teszteket hajtottak végre rajta (pl.: páncélvédettség) majd kiképzéseknél felhasználták mint célpontot. Pár archív képet láttam szitává lőtt német tankokról amikre találati helyeket festettek stb.

A jbolsevik ideológiai ellentétek miatt a vörös hadsereg vezérkara ellenséges haditechnologiát nem vett át és nem gyártott szándékosan, ilyen pl. a rába katonai terepjáró, német ágyuk, lőfegyverek stb.

Könyv: 20. századi hadtörténet sorozat- A II. világháború német páncélosai.

Kép: [link]

2017. aug. 13. 00:00
 1/2 anonim ***** válasza:
A Panther-t 2-3 egység minimum használta.panzer 3-asokat építettek át páncélvadász illetve rohamlöveg szerepkörre(76 és 122 mm-es lövegek) És Kubunkában tesztelték,kiértékelték,majd a fejlesztéshez felhasználták a zsákmányolt ezközöket.Az ak-47-et is az stgw 44 formájának és működési elvének felhasználásával készítették
2017. aug. 19. 11:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.Linkelek pár képet

[link]

[link]

tt a vége felé a szu-76i ami egy panzer 3 szovjet td-nek átépítve

[link]

2017. aug. 19. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!