Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyire tudtok azonosulni a...

Mennyire tudtok azonosulni a Tronok harcaval?

Figyelt kérdés

Nem reg ota vagyok ebben a GoT vilagban, csak a sorozatot nezem, de majd elszeretnem olvasni a konyvet is. Azert ebbe a kategoriaba irom a kerdest, mert sok olyan dolog van, amirol a sorozatnezok ( pl en :D) nem tudnak, (talan) nem tudnanak valaszolni a kerdeseimre.

Pl engem nagyon megragadt ez a

Sztori a sorozat alapjan, viszont sok kiskapu tarva maradt szamomra, amik miatt utana kellett neznem dolgoknak, hogy nagyjabol kozelebb keruljek a teljes kerek egesz tortenethez. . Szinte megszallt ez az egesz, ma egesz delutan ezzel kapcsolatos olvasmanyokat bongesztem es videokat neztem. Szinte sajnalom , hogy nem ezt tanitottak torin. Ugy erzem, teljesen elsullyedtem ebben a meg nem tortent tortenelemben, lehet hogy mar nem normalis modom. Ezzel kapcsolatban lenne par kerdesem.

Ti mennyire tudjatok beleelni magatokat?

Mennyire tudtok kiigazodni ezen a rengeteg csaladi szalon, bonyolult sztorin?

Nektek eleg volt a konyv alapjan ertelmezni, hogy hogyan is jutott oda a tortenet, ahol most tart, vagy hozzam hasonloan kikellett bogarasznotok ezt azt?

Mit gondoltok errol az egeszrol?

Szerintem nagyon nagyon jol kivan talalva, soha nem erdekelt ennyire meg semmi, mint Westeros tortenete. Ezt egy kicsit sajnalom, mert idopazarlasnak erzem valamilyen szinten, viszon nem birnam elfelejteni , annyira elsullyedtem benne. Imadom az egeszet. Nektek mi a velemenyetek?

2017. aug. 4. 23:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális, valóban elragadó világ. Én a sorozat nézésével ki tudtam igazodni, viszont én is beleástam magam, és rengeteg teóriát illetve hasonló tartalmakat olvastam. Viszont ha ennyire megszeretted, akkor mindenféleképpen olvasd el a Tűz és jég világát, szerintem tetszene. :D
2017. aug. 5. 01:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer olvastam a könyveket, a 3. olvasás közben kellett megállnom. A kapcsolódó novellákat, irományokat is elolvastam, és a világkönyvet kétszer. Nagyon sok időn keresztül minden nap bújtam a hivatalos fórumot. Tehát abban a világban éltem :D De azóta már felbosszantott, hogy még most se jelent meg a 6. könyv, így nem foglalkozok már vele annyit, viszont továbbra is a kedvenc könyvsorozatom.
2017. aug. 5. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!