Érdekelne valakit egy ilyen könyv? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy varázslófiúrol szólna akkit nem szeretnek a szülei (a szüleiknek nincs varázsereje)mert a varázsló nényére ütött.2017. júl. 25. 14:16
1/15 anonim válasza:
Ez a tartalom semmi, így nagyon Harry Potter szerűnek tűnik.
2/15 anonim válasza:
Öhm...
Ez elég rövid leírás.
Egyébként ez kb. a Harry Potter, csak itt a szülei Petunia néni és Vernon bácsi lennének, a nagynéni pedig Lily.
:D
3/15 A kérdező kommentje:
Az elején hasonlitt de a végén nem mert kiderül hogy van egy féltestvére aki vérfarkas
2017. júl. 25. 16:40
4/15 anonim válasza:
Ez nem vltoztat semmin, mert ugyanúgy sablonnak tűnik az egész.
Vérfarkas? Mint Lupin?
Bocs, de semmi egyediséget nem látok benne.
5/15 anonim válasza:
Nem tudom, ki az, aki mindennemű mágikus képesség nélkül összehozott egy vérfarkas és egy varázsló gyereket, és ezek után még mindig utálja a mágia minden formáját, de érdekes jellemnek tűnik. A varázslófiú története nem sok izgalmat kínál, de az előbb leírt szülő még lehet egy jó főszereplő, szép karakterfejlődést lehet belőle kihozni.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a krirtkákat mind a jót mind a roszat bevvalom még nem kellet volna feltennem ez még csak vázlat utolsó köszi jó ötletet adtál
2017. júl. 25. 17:37
7/15 A kérdező kommentje:
A fiú dédszülei voltak varázslók de korrán meghalták a dédanyja a szülésbe a dédapját a fia házaságan megmérgezték. Úgy lett vérfarkas a varázsló fél testvére hogy teliholdkor egy vérfarkas megharapta később mikor megtalálják egymást a féltestvérek rájönnek hogy létezik egy fa aminek a gyümölcse visszatudja változtatja a vérfarkast de a fa az alvilágban van és ott démonok védik a féltestvérek odajutnak de a vérfarkas aki megharapta a fiút az maga a vérkirály volt a vérfarkasok királya aki a szolgáit leküldi a szolgájit egy fejvadász vèrfarkass vezetésèvel és elpusztitják a fát és megpróbáják megölni a párost de erre odisiett a varázslófiú nénje aki megmenti őket de ő meghal.Később a páros még néhány modszerel,tárgyal megpróbálkoznak hogy visszaváltoztasák a fiút emberré de végül csak az segít ha megölik vérkirályt. Azért akarják visszaváltoztatni a vérfarkasfiút emberré mert egy nagyhatalmú démon megátkozta a fiút hogy ha harminc éves kóráig nem változik vissza meghal.A vérkirály azért akarja megálitani a fiút mert az átok őt is érte mert ha a fiú visszaváltozik a véreskirály meghal
2017. júl. 25. 18:19
8/15 A kérdező kommentje:
A két főszereplőnek neveket is irjatok vezetéknével
ui.a vérfarkasfiú később meghal a varázslofiú boszutál érte.
ui.a vérfarkasok a fát amit ki vágtak nemtudták róla hogy a fa az alvilág lelke ezért az alvilág megszünt letezni ezért a démonok és az alvilág lakói elmennek a pároshoz hűséget fogadnak nekik de eközben a vérfarkasok is követöket gyűjtenek
ui.holnap még teszek fel néhány részletet
2017. júl. 25. 18:45
9/15 anonim válasza:
Kicsit kaotikus, nem győzőtt meg.
Neveket meg te találj ki.
10/15 A kérdező kommentje:
Utolsó kérlek ne vedd sértésnek de én pont ilyen kaotikust akartam hogy legyennek benne csavarok ne legyen átlagos abi sem izgalom nincs de azért köszönőm a véleményed de nem gondoltam hogy ki adom magamnak irtam csak véleményt szeretem volna tudom hogy ezzel lejáratnám a nevemet. Te egy 12 évestől mit vársz?ugyanis 12 éves vagyok
2017. júl. 25. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!