Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Volt olyan könyv, amit nem...

Volt olyan könyv, amit nem tudtatok befejezni, annyira unalmas volt, és annyira nem érdekelt?

Figyelt kérdés
Melyik volt ez?
2017. júl. 24. 20:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nekem Stephen King - Az című könyve után, a Szent johanna jön, imádtam!

A másikat amit írtál nem ismerem.

2017. júl. 26. 11:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Kötelezőkből nem mindet olvastam és amit nem fejeztem be az A nővér című könyv. Nem tudom nekem nagyon unalmas volt.
2017. júl. 26. 19:06
 13/21 A kérdező kommentje:

A nagyon unalmas könyveknél olvasok extra gyorsan, hogy minél előbb meglegyen.

A görbüljek meg, ha igazat mondok című könyv számomra értelmetlen volt.

2017. júl. 26. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:

John Grisham: A vallomás

Igazából annyira nem volt uncsi, de aztán elkevertem, és nem hiányzik

A lány a vonaton pedig tényleg rettentő lassan indul, az egész könyvön keresztül lehet érezni a nyomorultságát, de a végére teljesen bedilizel már, hogy ki a gyilkos. Konkrétan csak kapkodod a fejed, hogy "Mivan??" :D

2017. júl. 27. 20:38
 15/21 A kérdező kommentje:
Én filmben nem bírtam végig nézni, bár én filmben aligha valamit végig tudok nézni, de könyveket általában mindig elolvasom, max nem említem meg, mert nem ragad annyira meg, hogy na ezt is olvastam.
2017. júl. 28. 09:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Lauren Kate - Fallen

Ajándékba kaptam születésnapomra nagyjából 4 éve és azóta sem fejeztem be. Néha újrakezdtem bele-bele olvastam, de egyszerűen nem tudtam befejezni. Valamiért nagyon unszimpatikus volt nekem ez a könyv.

Csillagainkban a hibát kezdtem el olvasni de talán az első 15 oldalig jutottam el, mert nem tetszett az író stílusa.

Sophia Khan - Dear Yasmeen

Ez a könyv szerintem nincs magyarul. Ezt is ajándékba kaptam. Csak azért szenvedtem magam rajta végig, mert ajándék volt, egyébként halálosan unalmas olvasmány és előre tudtam mi lesz a vége.

2017. júl. 29. 13:39
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Most én is egy 35. oldalon is unalmas könyvet olvasok.

Az üvegbúra , kíváncsi leszek meggyőz -e majd a vége.

2017. júl. 29. 13:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, de nálam a Hobbit volt ilyen. Egyszerűen úgy éreztem, hogy kínoznak, miközben olvastam, pedig én még a kötelezőket is mindig befejezem. :D A Hobbit nálam kakukktojás.
2017. júl. 29. 15:46
 19/21 A kérdező kommentje:
Én azt sem olvastam, mondjuk én ilyen féléket nem is szeretek, harry potter sem pl
2017. júl. 30. 13:36
 20/21 anonim ***** válasza:
A könyvtolvaj. Borzalmas volt a szemszög és a monotonitás...
2017. aug. 1. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!