Volt olyan könyv, amit nem tudtatok befejezni, annyira unalmas volt, és annyira nem érdekelt?
Nekem Stephen King - Az című könyve után, a Szent johanna jön, imádtam!
A másikat amit írtál nem ismerem.
A nagyon unalmas könyveknél olvasok extra gyorsan, hogy minél előbb meglegyen.
A görbüljek meg, ha igazat mondok című könyv számomra értelmetlen volt.
John Grisham: A vallomás
Igazából annyira nem volt uncsi, de aztán elkevertem, és nem hiányzik
A lány a vonaton pedig tényleg rettentő lassan indul, az egész könyvön keresztül lehet érezni a nyomorultságát, de a végére teljesen bedilizel már, hogy ki a gyilkos. Konkrétan csak kapkodod a fejed, hogy "Mivan??" :D
Lauren Kate - Fallen
Ajándékba kaptam születésnapomra nagyjából 4 éve és azóta sem fejeztem be. Néha újrakezdtem bele-bele olvastam, de egyszerűen nem tudtam befejezni. Valamiért nagyon unszimpatikus volt nekem ez a könyv.
Csillagainkban a hibát kezdtem el olvasni de talán az első 15 oldalig jutottam el, mert nem tetszett az író stílusa.
Sophia Khan - Dear Yasmeen
Ez a könyv szerintem nincs magyarul. Ezt is ajándékba kaptam. Csak azért szenvedtem magam rajta végig, mert ajándék volt, egyébként halálosan unalmas olvasmány és előre tudtam mi lesz a vége.
Köszönöm a válaszod.
Most én is egy 35. oldalon is unalmas könyvet olvasok.
Az üvegbúra , kíváncsi leszek meggyőz -e majd a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!