Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Volt olyan könyv, amit nem...

Volt olyan könyv, amit nem tudtatok befejezni, annyira unalmas volt, és annyira nem érdekelt?

Figyelt kérdés
Melyik volt ez?
2017. júl. 24. 20:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Patrick Rothfuss: A szél neve
2017. júl. 24. 21:32
 2/21 A kérdező kommentje:

Köszi

Nekem ilyen:

Görbüljek meg ha igazat mondok.

Alapvetően tiniregény, de imádom még őket, 20 évesen is, de ezt nem tudtam végig olvasni..

2017. júl. 24. 21:38
 3/21 anonim ***** válasza:

Szent Johanna Gimi kb. 5. része. Olvasható volt, de egyszer elkevertem valahova a könyvet, és azóta sincs hiányérzetem amiatt, hogy mem olvastam ki.

Lány a vonaton. Az első pár tíz oldalt végigszenvedtem, aztán feladtam.

2017. júl. 24. 22:09
 4/21 A kérdező kommentje:

Juuhh Johannát imádtam, minden sorát faltam, éjjelekig fent maradtam iskolaidőben :D

Azt én filmbe próbáltam megnézni, háát én is kikapcsoltam

2017. júl. 24. 23:02
 5/21 anonim ***** válasza:

Hát, kb az összes kötelező:D

De tényleg, én mindig próbáltam jó gyerek lenni, nekiálltam, hogy na, ezt most majd elolvasom, csak nem olyan rossz. De az volt. Egyedül a Tíz kicsi néger volt, amit elolvastam, mert már érdekelt, hogy ki a gyilkos. (Amúgy, nem tudom, hogy ezt miért kaptuk kötelezőnek:D)

A többi untatott mindig és oldalakat olvastam úgy, hogy azt se tudtam, miről van szó. A drámák meg jajj!!! Azt se tudom megjegyezni, hogy ki kinek a kicsodája. Senkiről nincs egy leírás vagy valami.

Pedig amúgy nagyon szeretek olvasni.

Ami még az agyamra ment, az a Hollófiúk volt Maggie Stiefvatertől. Talán maga a sztori nem is lenne rossz, de a fordítás, az valami borzalmas. Mármint:

"- Ha kipurcan a táskádban, megtiltom, hogy a teremben dobd ki.

- Kislány - közölte vele Ronan"

Egy egész oldalt olvastam vissza, majd tovább, majd még hússzor át ezt a párbeszédet, mire rájöttem, hogy valószínűleg az eredetiben volt egy "he", vagy egy "him" kifejezés és arra volt ez a reakció.

És sajnos nem ez volt az első ilyen est a könyvben. Eléggé csalódtam, mert csak jó olvastam róla.

2017. júl. 25. 15:18
 6/21 A kérdező kommentje:
Kötelezőknek soha neki sem álltam, egyszerűen amit rám kényszerítenek az nem megy. Így megnéztem filmen
2017. júl. 25. 18:26
 7/21 anonim ***** válasza:

Nekem a LOL konyvekkel voltak ilyen elmenyeim.

Kaptam kolcson 3at. Es nem birtam befejzni oket😂

2017. júl. 25. 19:19
 8/21 A kérdező kommentje:
Azokat is imádtam pedig :D :D
2017. júl. 26. 00:14
 9/21 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt meg egy extra unalmas könyvet olvastam ki minél előbb, hogy jöhessen egy izgalmasabb :D
2017. júl. 26. 00:16
 10/21 anonim ***** válasza:

Kötelezőket én sem olvastam végig.

Szent Johanna gimit se olvastam teljesen végig. 7.vagy a 8.rész elejéig olvastam. Bár azt se értem hogy jutottam el odáig.

John Green Katrin a köbön. Alapjáraton szeretem John Green könyveit. De ezt nem bírtam. Azért a feléig szerintem elolvastam. De nekem kicsit túl sok felesleges dolog volt bennne.

2017. júl. 26. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!