Volt olyan könyv, amit nem tudtatok befejezni, annyira unalmas volt, és annyira nem érdekelt?
Köszi
Nekem ilyen:
Görbüljek meg ha igazat mondok.
Alapvetően tiniregény, de imádom még őket, 20 évesen is, de ezt nem tudtam végig olvasni..
Szent Johanna Gimi kb. 5. része. Olvasható volt, de egyszer elkevertem valahova a könyvet, és azóta sincs hiányérzetem amiatt, hogy mem olvastam ki.
Lány a vonaton. Az első pár tíz oldalt végigszenvedtem, aztán feladtam.
Juuhh Johannát imádtam, minden sorát faltam, éjjelekig fent maradtam iskolaidőben :D
Azt én filmbe próbáltam megnézni, háát én is kikapcsoltam
Hát, kb az összes kötelező:D
De tényleg, én mindig próbáltam jó gyerek lenni, nekiálltam, hogy na, ezt most majd elolvasom, csak nem olyan rossz. De az volt. Egyedül a Tíz kicsi néger volt, amit elolvastam, mert már érdekelt, hogy ki a gyilkos. (Amúgy, nem tudom, hogy ezt miért kaptuk kötelezőnek:D)
A többi untatott mindig és oldalakat olvastam úgy, hogy azt se tudtam, miről van szó. A drámák meg jajj!!! Azt se tudom megjegyezni, hogy ki kinek a kicsodája. Senkiről nincs egy leírás vagy valami.
Pedig amúgy nagyon szeretek olvasni.
Ami még az agyamra ment, az a Hollófiúk volt Maggie Stiefvatertől. Talán maga a sztori nem is lenne rossz, de a fordítás, az valami borzalmas. Mármint:
"- Ha kipurcan a táskádban, megtiltom, hogy a teremben dobd ki.
- Kislány - közölte vele Ronan"
Egy egész oldalt olvastam vissza, majd tovább, majd még hússzor át ezt a párbeszédet, mire rájöttem, hogy valószínűleg az eredetiben volt egy "he", vagy egy "him" kifejezés és arra volt ez a reakció.
És sajnos nem ez volt az első ilyen est a könyvben. Eléggé csalódtam, mert csak jó olvastam róla.
Nekem a LOL konyvekkel voltak ilyen elmenyeim.
Kaptam kolcson 3at. Es nem birtam befejzni oket😂
Kötelezőket én sem olvastam végig.
Szent Johanna gimit se olvastam teljesen végig. 7.vagy a 8.rész elejéig olvastam. Bár azt se értem hogy jutottam el odáig.
John Green Katrin a köbön. Alapjáraton szeretem John Green könyveit. De ezt nem bírtam. Azért a feléig szerintem elolvastam. De nekem kicsit túl sok felesleges dolog volt bennne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!