Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a részről?

Figyelt kérdés

Összefoglaló:

Léna legnagyobb vágya, hogy artista legyen, és kiskori szerelmével dolgozhasson együtt. Egy izgalmas nyaralás után nekilát, hogy megvalósítsa élete célját, és bekerüljön az artistaképzőbe. Vajon van más lehetőség is? Vajon mindenki az, akinek mutatja magát?

2017. 07.19. 04:19

Kedves Naplóm!

A mai nap különleges lesz, végre hazamegyünk. Ez az egy hét fantasztikus volt, de már nagyon hiányzik otthonról minden. Hosszú út vár ránk hazafelé. Eldöntöttem, holnaptól minden nap nyújtok és erősítek, hogy elérhessem a céljaim, és artista lehessek.

– Léna, gyere reggelizni! – kiabálta anya a nappaliból.

– Megyek már! – Letettem az éjjeliszekrényre a naplóm, és felvettem a telefonomat, hogy kivigyem feltenni töltőre. A nappaliba érve friss kenyér és tojás illatát éreztem, és az asztalra pillantva megláttam a négy tányért.

– Jól aludtál? - kérdezte anya mosolyogva.

– Igen, de jobb lett volna, ha Leo nem rajtam fekszik egész este. - Leo az öcsém, nem jövünk ki túl jól, de a héten muszáj volt megosztani a szobánkat és még egy ágyunk is volt. Gyorsan reggelizünk, mert még be kell pakolni a bőröndöket a kocsiba. Ma ér véget egyhetes horvátországi nyaralásunk. Nem vagyok túlságosan egy reggelizős típus, ezért csak pár falatot ettem, és már rohantam is a fürdőbe fogat mosni és öltözni. Egy rózsaszín és fekete csíkos ruhát választottam az előttünk álló hosszú útra.

2017. júl. 23. 12:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a vérfertőzéses sztorikat.
2017. júl. 23. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!