Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan tudnám megszeretettni...

Hogyan tudnám megszeretettni magammal?

Figyelt kérdés
Kilencedik osztályos tanuló vagyok, és mivel egy unalmas, és magányos nyár elé nézek, már most nekifogtam a háziolvasmány letudásának. Egy magyar nábob volt az első kivégezendő kötet, Jókaitól :D Szerethető, érdekes és új (első könyvem az írótól) de tartalmaz egy gyakran megemlített szereplőt, aki bár pozitív töltetű de nem bírok vele azonosulni. És itt az ösztönlény Fanny- ról van szó. Utálom mert tétova és szende, hálatlan Margittal és Botlayal szemben, baromira idegesít hogy egyetlen jóval megáldva amit folyamatosan hallgathatok: szép. És érzem bár már a köny 3/4- nél járok, most jut csak igazán szerephez és én annyira, de annyira utálom hogy nem tudom miatta kiolvasni a kötet. Veletek is volt már hasonló? Valami megoldás rá?

2017. júl. 15. 12:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Oké, azt meg én fogadom el, hogy ez is benne volt abban, hogy feleségül ment hozzá. :)
2017. júl. 15. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!