Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyire tartjátok igaznak...

Mennyire tartjátok igaznak ezt a gondolatot?

Figyelt kérdés
- Amikor kockáztatsz és mindegy mi lesz a végeredmény, mindig örülni fogsz hogy megtetted! Ha meg nem sikerül jusson eszedbe, hogy nem kell mindennek tökéletesnek lennie, Dj. Honnan tudhatnád, hogy örülsz, ha még sose voltál szomorú, magas, ha sose voltál alacsony? Sikeres, ha még sose voltál a földön? Nem válhatsz valamivé ha már eleve az vagy. Érted? – hallgatva szavait bólogattam - Dehogy érted! Az életben pont az jó, hogy semmi sem biztos. És ez így van jól! Ha nem lenne több választásod csak egy, hogyan lehetnél szabad. Ha minden választásod tökéletes lenne ha nem lenne lehetőség elszúrni a dolgokat. Mi értelme volna választani? Ha elutasítod mindazt amit gyülőlsz az életedbe, akkor mindazt is elutasítod amit szeretsz. Fájdalmas pillanatok teszik olyan csodálatossá az életet, mert honnan tudhatnád mi az amit olyan csodálatosnak érzel ha nincs más az életedbe más, nincs valami ami kevesebb, valami rosszabb, valami fájdalmasabb. Nem tapasztalhatsz meg valamit az ellentéte nélkül. Ha egész életedben csak boldog vagy, akkor elmulasztod az életed felét.

2017. júl. 12. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Elég fárasztó egy rizsa. Majdnem elaludtam a végére.
2017. júl. 12. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem igaz, én is így gondolom.
2017. júl. 12. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szánalmas szöveg.
2017. júl. 14. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Bennem ez 10 évesen fogalmazódott meg, de ismerek olyan egyetemistákat, akik azt mondanák rá, hogy nagyon igaz...
2017. júl. 18. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!