Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orsika88 kérdése:
Lányok titeket mennyire tartjátok izgatónak a gondolatot hogy a pasitok/férjetek bennetek menjen el?
Figyelt kérdés
Úgy érzem megtaláltam az igazit és mostanában egyre jobban foglalkoztat az a gondolat hogy a pasim bennem menjen el, teljesen fel tudok pörögni rá.
Más lányok is így vannak ezzel? Érdekelne hogy mennyire különc fétis kezd kialakulni nálam?
26L
2016. aug. 25. 16:50
1/7 anonim válasza:
Ez teljesen természetes ez nem fétis. Annak ott a helye és én is hihetetlenül begerjedek rá. :)
2/7 anonim válasza:
26 évesen itt tartasz agyilag? xD Nem durrannék el benned ezek után.
3/7 anonim válasza:
Az én párom is imádja, kb. fél évvel azután tetszett meg neki, hogy összejöttünk. Eleinte csak azelőtt/azután csináltuk gumi nélkül, hogy menstruációja volt. Most már azért szed fogamzásgátlót, hogy lehessen mindig :)
5/7 anonim válasza:
Izgató.. De önmagában nem érzed hogy spriccel beléd a pasid.. Onnan tudod hogy elmegy hogy érzed hogy lüktet a farka.. Meg amikor kihúzza akkor kifolyik.. Persze ha gumival csinálod akkor is érzed ahogy lüktet de a végeredmény az óvszerben van. 22 L
6/7 Költőnő? válasza:
Sztem összehasonlíthatatlanul jobb minden másnál. Vmi olyan pluszt tud adni mindkét félnek, hogy hűha... sokkal inkább bensőséges, intim. Sztem.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó és neki is.. Amit látni is rajta és az is jó!! :D
Eddig egy barátomnak engedtem .. Ahhoz kell azért érzelem és bizalom ..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!