Hány éveseknek ajánljátok?
Figyelt kérdés
Aki olvasta az éhezők viadalát, és a vámpír akadémiát, hány éveseknek valók?2017. jún. 5. 09:04
1/6 anonim válasza:
Korombeliek ( 12-15evesek) is olvastak ezeket a könyveket es nagyon megvoltak vele elégedve
Úgyhogy szerintem 12 éves kortól biztos lehet
De gondolom -én nem olvastam-ha "olyanok" vannak benne akkor az értelmi szinttől is függ
2/6 anonim válasza:
A Vámpírakadémiát én 12-13 éves koromban olvastam. Az Éhezők viadalát még nem olvastam de szerintem az is olvasható ilyen korban. 😀😉
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2017. jún. 6. 21:37
4/6 anonim válasza:
Vámpír akadémia esetében 13-16 évesek a célközönség, Éhezők viadala inkább már a 14-18 közötti korosztályt célozza.
A témában még ott a Vámpírkrónikák is, de az már inkább 18 felettieknek van.
5/6 bobsayshello07 válasza:
Én az Éhezők viadalát 10 évesen olvastam,azóta is egy nagy kedvenc.:)
6/6 anonim válasza:
Éhezők viadala, érettségtől függően 10-14, de felnőttek is szeretik. Én 12 évesen olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!