Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hány éveseknek ajánljátok a...

Hány éveseknek ajánljátok a Zabhegyező c. könyvet?

Figyelt kérdés
Előre is köszi
2012. nov. 12. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
anyum 19 évesen olvasta. Én próbáltam 16 évesen, de untam, pedig sokat olvasgattam akkoriban. Szerintem ne ajánld annyira. Ha akarja, úgyis elolvassa, ha egyébként ott van a polcon.
2012. nov. 12. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
26%
imádok olvasni, de ez egy sz.r könyv
2012. nov. 12. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
18-19 éves korom körül olvastam, akkor tetszett, mint történet, csak épp nagyon irritálónak találtam a főhőst. Aztán valahogy előkerült 32 évesen is, most is tetszik, de egészen más élményt nyújt, mint akkor.
2012. nov. 12. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 évesen olvastam először, kamaszkorom legnagyobb hatású könyve, rengetegszer olvastam. A világ legnagyobb beatregénye amúgy, szóval aki kicsit is ért az irodalomhoz, nem szólja le. Persze azóta felnőttem és olvastam sok nagyon jó könyvet, de a Zabhegyezőt ma is egy remek regénynek tartom.
2012. nov. 12. 17:12
 5/11 schocko ***** válasza:
49%
Harminc évesnek.
2012. nov. 12. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen olvastam először, bár én mindig is szerettem olvasni.

Jó, érdekes könyvnek találtam, nagyon megfogott.

A főhős jelleme és személyisége engem is irritált, de ettől függetlenül érdekelt a története.

2012. nov. 12. 23:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretek olvasni, húsz évesen kezdtem hozzá, de nem bírtam vele. Nekem borzasztónak tűnt. (Szóval nem kellett volna a másodikat lepontozni, csak mert nem tetszett neki, nekem se.)

Egyébként 16+ éveseknek ajánlanám, mert akkor már megértik.

2012. nov. 13. 09:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
16-17 évesen olvastam elöször, és nagyon tetszett!!! Szerintem olyan 15 éves kortól én már merném ajánlani valakinek!
2012. nov. 13. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartozom a lepontozók közé, de szerintem többek között azért lett lepontozva mert:

- nem a kérdésre válaszolt

- trágár módon fejezte ki magát.

Ha azt írta volna, hogy "én nem ajánlom, mert bár én szeretek olvasni, nekem ez a könyv nem nyerte el a tetszésemet, szerintem nem túl jó a története/megfogalmazása/mondanivalója", akkor valószínűleg nem lesz lepontozva francba.

Nézz be bármilyen topicba, igaz, hogy sokszor szeretnek vélemény alapján lepontozni, de ha valaki így fejezi ki magát, az mindig is le lesz pontozva.

2012. nov. 13. 10:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a véleményeket
2012. nov. 13. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!