Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok a Luxen sorozatot?

Olvastátok a Luxen sorozatot?

Figyelt kérdés

Először is érdekelne a véleményetek? Ezt romantikus kategóriába sorolnátok?

Melyik résszel kell/érdemes kezdeni. Az Obszidián? Vagy a Shadows?

Előre is köszi a válaszokat:)

2017. ápr. 17. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Én olvastam már és minden oldalát faltam az egész sorozatnak. Ez az a tipikus letehetetlen könyv. Végre egy hősnő, aki csinál is valamit, nem csak rinyál, hogy letört a körme. Az is plusz pont (legalábbis nekem), hogy Katy imád olvasni és még blogot is ír erről.

Persze, ez romantikus, de közben nem egy olyan tipikus tiniregény, amiben azt írják le, hogy milyen nehéz a gimi. Ebbe van izgalom, halál, természetfeletti erő, harc és megbízhatatlanság.

Én az Obszidiánnal kezdtem, és szerintem érdemes először végigolvasni a sorozatot, után

2017. ápr. 18. 11:53
 2/7 anonim válasza:
A Luxen a világ legeslegjobb könyve❤Persze van benne romantikus szál, de mivel vöröspöttyös könyv es rubinpöttyös ezért nem feltétlen az áll a könyv középpontjában.Szerintem kezdd az Obszidiánnal és csak miután befejezted az alap 5részt azután kezdd el a kiegészítő köteteket.(Daemon 4ever❤❤)
2017. ápr. 18. 12:53
 3/7 anonim válasza:
*nem rubinpöttyös
2017. ápr. 18. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Imádom❤❤ éppen most olvasom újra a sorozatot 3-szor. Ez a könyv besszippant és egy teljesen új világba kalauzol el. Nem is beszélve Daemon-ről.😍 A könyvnek az elejétől kezdve van egy hangulata amit imádok. Daemon már rögtön az elején a színre lép és elrabloja a szíveket. Na nem is írom tovább ezt olvasni kell. Szerintem is kezdd először az Obszidiánnal de ha nagyon képben akarsz lenni akkor a 0.5-el bár úgy nem lesz olyan érdekes:)
2017. ápr. 18. 13:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Már el is kezdtem. Nagyon tetszik. :)

A kiegészítő kötetek miről szólnak? Tényleg van amelyik Daemon szemszögéből írja le a történteket?

2017. ápr. 18. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen az első 3 részt ( Obszidián, Ónix, Opál) Daemon szemszögéből is lehet olvasni Oblivion a címe melynek a 3 része most májusban jön ki azt hiszem:) De egyébként az Obszidián végén van pár rész Daemon szemszögéből is:)

#4-es voltam

2017. ápr. 19. 18:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2017. ápr. 20. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!