Olvastátok a Luxen sorozatot?
Először is érdekelne a véleményetek? Ezt romantikus kategóriába sorolnátok?
Melyik résszel kell/érdemes kezdeni. Az Obszidián? Vagy a Shadows?
Előre is köszi a válaszokat:)
Én olvastam már és minden oldalát faltam az egész sorozatnak. Ez az a tipikus letehetetlen könyv. Végre egy hősnő, aki csinál is valamit, nem csak rinyál, hogy letört a körme. Az is plusz pont (legalábbis nekem), hogy Katy imád olvasni és még blogot is ír erről.
Persze, ez romantikus, de közben nem egy olyan tipikus tiniregény, amiben azt írják le, hogy milyen nehéz a gimi. Ebbe van izgalom, halál, természetfeletti erő, harc és megbízhatatlanság.
Én az Obszidiánnal kezdtem, és szerintem érdemes először végigolvasni a sorozatot, után
Köszi a válaszokat. Már el is kezdtem. Nagyon tetszik. :)
A kiegészítő kötetek miről szólnak? Tényleg van amelyik Daemon szemszögéből írja le a történteket?
Igen az első 3 részt ( Obszidián, Ónix, Opál) Daemon szemszögéből is lehet olvasni Oblivion a címe melynek a 3 része most májusban jön ki azt hiszem:) De egyébként az Obszidián végén van pár rész Daemon szemszögéből is:)
#4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!