Milyenek a Leiner Laura könyvek?
Nélküled, Valahol...stb...
Ezek jók? És miről szólnak? Melyik korosztálynak tudnátok ajánlani? 10/?
Előre is köszönöm!❤
Én személy szerint imádom a Leiner Laura könyveket, talán az Akkor szakítsunk nem tetszett annyira, de a többi letehetetlen.
Egyik kommentelő irta, hogy ne higgyen a sok rajongónak, mert hogy nem ezek a legjobb könyvek.Na most úgy gondolom, hogy ezek a fiatalabb korosztálynak íródtak, akik szeretik a kicsit kitalál dolgokkal fűszerezett könyveket amiket Laura meg is ad az olvasóinak. A Bexi amúgy az eddigi legjobb sorozata, ami jóval realistább mint az SZJG. Laura az évek során is sokat fejlődött, és merem mondani emberek százával szerettette meg az olvasást. Természetesen vannak a könyveinél jobbak, de tényleg egyre jobbak.
Szóval én csak ajánlani tudom neked, olvasd el, kezd el és majd eldöntöd téged is megfogott-e:) Remélem segítettem és elolvasod:3
Ui.:
Azt is kérdezted miről szólnak, hát röviden fiatal lányok hétköznapi életéről:
-Iskola,sírás,barátok,viccelődés(Szent Johanna gimi)
-Popszakma,szakítás,összetartás,poénok,Nagy Márk(Bexi sorozat)
-Szilveszter,szakítás(Akkor szakítsunk)
-Fesztivál,viccelődés,barátok(Bábel)
-Meg van még egy sorozata,melynek csak elő részét olvastam(Remek!)
És ami mindegyikbe szerepel, az a szerelmi szál.
Értékelésem:10/10*
Elkezdtem olvasni és nekem tetszett. Mondjuk nem változtatta meg az életem, de esténként nagyon jó olvasgatni.
Nagyon köszönöm a válaszokat! ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!