Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyenek a Leiner Laura könyvek?

Milyenek a Leiner Laura könyvek?

Figyelt kérdés

Nélküled, Valahol...stb...

Ezek jók? És miről szólnak? Melyik korosztálynak tudnátok ajánlani? 10/?

Előre is köszönöm!❤

2017. ápr. 10. 17:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

13-bármennyi éves korosztálynak ajánlom.

Nagyon izgalmas, érdekes, szuperül van fogalmazva, tényleg letehetetlen!!! Olyan, mintha rólad szólna, vagy rólam, vagy bárkiről, mert a kis apró-cseprő hétköznapi dolgok megéléséről szól. Szórakoztató és tanulságos is egyben! Csak ajánlani tudom!

10/10

2017. ápr. 10. 17:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. ápr. 10. 17:30
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
KB 13 évesnek. Néhány karakter idegesítő, de amúgy jó könyvek.
2017. ápr. 10. 18:37
 4/14 anonim ***** válasza:
47%
nagyon jo könyvek!! es pont azert mert nem arról szól hogy pár tini megváltja a világot. én nagyon tudtam azonosulni az összes karakterrel, és ami plusz pont hogy tényleg nagyon humoros és én nagyon sokat nevettem rajta. igen kb 13-as korosztály de én az szjg-t 11 évesen olvastam, és úgy is nagyon jó volt. 10/11
2017. ápr. 10. 19:49
 5/14 A kérdező kommentje:

Akkor el fogom olvasni 💃

Köszönöm ❤

2017. ápr. 10. 19:51
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha sosem olvasott fiatal tini vagy akkor még jó is lehet...
2017. ápr. 11. 17:21
 7/14 A kérdező kommentje:
Szoktam olvasni de mondjuk én Maxot és Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeit és hasonló könyveket...de majd ezt is elolvasom :)
2017. ápr. 11. 20:48
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Hát, nekem a Vándorsólyom kisasszony után Leiner Laura nagy csalódás lenne, még jó, hogy én még az előző korosztály vagyok, akivel az SzJG kezdődött. Akkor imádtam a könyveket, volt amelyiket többször is olvastam, de miután elkezdtem mást is olvasni, megláttam a hibáit is. Egyrészt nem valami reálisak, és itt nem csak a "menő srác felfigyel a szürke kisegérre" dologra gondolok, bár az sem közelíti meg a valóságot. Gondolok inkább az olyan dolgokra, mint a kétszintű érettségi hiánya, vagy a francia, mint első nyelv az általános iskolákban. De a humora valóban nagyon szórakoztató, igazából szinte csak komikus helyzetek és frappánska (azért van mit rajta csiszolni) megfogalmazásokból állnak a könyvek. Amikor megpróbál komoly lenni, és életigazságokkal előállni, olyankor olyat taknyol, mint a csivava a jégen. (Ne kérdezd, késő van.) Szóval kikapcsol, ez tény, de ne hidd el, amit a sok elvakult rajongó ír: nem ezek a legjobb könyvek a világon. (Mondjuk ez én kritikám az Akkor szakítsunk!-ig tart, a Bexi sorozatnak én csak az első részsét olvastam, az sem tetszett. De kétlem, hogy akkorát változtak volna a fentebb említett tények...) Legyen 10/5, és akkor jószívű voltam.
2017. ápr. 11. 22:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Uh! Ez nagyon profi volt! Köszi!
2017. ápr. 12. 06:45
 10/14 anonim válasza:
65%
É nagyon imádtam őket most várom a Bexi következő részét😉
2017. ápr. 12. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!