Mi a Rick Riordan Olimposzi istenekről, percy Jacksonról, görög/római mitológiáról szóló könyveinek sorrendje?
Figyelt kérdés
Elolvastam az első 5 Percy Jacksont(Villámtolvaj,Szörnyek Tengere,Titán Átka,Csata a Labirintusban,Az utolsó Olimposzi),és mosz kezdtem nemrég a 3.Részét az olimposz hőseinek(Athene Jele).Mvan még ilyen könyv ezek után?Ha igen akkor milyen sorrendben? Előre is köszi2017. márc. 22. 17:50
1/5 anonim válasza:
Olimposz Hősei:
Az elveszett Hős
Neptunusz Fia
Athéné Jele
Hádész Háza
Olimposz Vére (ez még nincs magyar verzióban)
2/5 anonim válasza:
igen. ezek vannak az olimposz hőseiben, és lehet hogy nagy hülyeséget mondok, de az egyik fan barátnőm azt mondja ezek utan meg terveznek pár rész/könyvet ami részben Apolloról fog szólni, és majd meg fog jelenni magyarul egy kalauz is amiben a görög mitológia van leírva viccesen.
3/5 anonim válasza:
2. válaszoló:
Nem hülyeség amit mondasz.
The Trials of Apollo(ez a sorozat címe):
1.könyv:The Hidden Oracle
Zeusz megbünteti az által hogy halandóvá teszi és le küldi a földre. Nem tudom miért van a büntetés.
2.könyv:The Dark Prophecy
Apollo küldetése hogy újra isten legyen.
És a kalauzban is igazad van. Sőt kb 5 ilyen könyv is van.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :D
2017. márc. 26. 13:02
5/5 anonim válasza:
Az Olimposz hősei:
Az elveszett hős
Neptunusz fia
Athéné jele
Hádész háza
Az Olimposz vére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!