A percy jackson-ban niko meleg?
De az. A Blood of Olympus című részben kiderül hogy meleg és hogy már az elejétől fogva tetszik neki Percy.
És ha minden igaz (bár nem biztos) a könyv legvégén összejön Will Solace-szal aki az Apollo kabin vezetője/tanácsosa.
én még nem olvastam azokat a részeket igy nem tudom pontosan.
És miért lenne durva? csak azért mert melegek?
1.rész:Ezek a könyvek általában a 15-16 év feletti gyerekeknek szól. És mint ilyen a homoszexualitás már szinte minden napos dolog Amerikában.És ha nem is fogadják el de megértik az ilyen dolgokat.
2.rész:A görög mitológiában a ugyanazon nemek közti szexuális kapcsolat mindennapos dolog. Sőt a családon belüli szex is mindennapos.
oké akkor ezt rosszul tudtam. De ettöl függetlenül. Amerikában a homoszexualitás már annyira beivodot a hétköznapokba hogy esetek nagy részében mindenki ismer és/vagy találkozott már egy meleg pasival vagy nővel.
Más részt pedig olyan nagyon nem foglalkoznak ezzel csak emlités tesznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!