Nektek melyik a kedvenc Szent Johanna Gimi részetek?
Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 17:16
1/8 anonim válasza:
Szia! Én mindegyik részt nagyon imádom:D De ha kedvencet kell választani akkor talán 3-4-5. részek a kedvenceim <3
Luv Máday <3
Csokii!:D
3/8 anonim válasza:
6. (Ketten) Igaz, annyira sok minden nem történik benne, (SPOILER ALERT jó, oké; Cortez kiáll az ablakba :), én leginkább Kinga és Zsolti miatt szeretem, főleg az elejét, "Asszony csitu van"
"Zsolti, chat-re! Most!" :D, illetve a mozis randik miatt SPOILER VÉGE), de szerintem a maga egyszerűségében jó.
4/8 csillámrozmárvadász válasza:
Nekem az Egyedül és az Útvesztő!!JA és , LUV MÁDAY<3
5/8 Csenge1513 válasza:
Mindegyik részt imádom!! <3
De ha választanom kell akkor az 5,7,8/1,8/2
6/8 Fanni27 válasza:
Nekem az 1,2,5 ♡♡
De én is mindegyiket imádoom! Bárcsak egyszer találkozhatnék Leiner Laurával!
Neked amúgy melyik a kedvenced?
7/8 A kérdező kommentje:
Az én kedvenc részeim:
8 (1/2, 2/2), 7,5,4
2017. ápr. 5. 18:37
8/8 anonim válasza:
Az összest részt imááádom, de ha választani kell, akkor a Remény, a Ketten, az Útvesztő és az Örökké mindkét kötete:)Egyszóval mikor Reni és Cortez már jár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!