A Szent Johanna gimiből kinek melyik a kedvenc része?
Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok,mert elolvastam az összeset és őszintén nekem az első és az utolsó nagyon tetszett ugyhogy nektek melyik?2016. márc. 22. 17:45
1/7 anonim válasza:
Nekem a ketten a kedvenc.Es Virág,Zsolti meg Cortez a kedvenc szereplőim.
4/7 anonim válasza:
Hát én az összes részét nagyon szeretem. De ha választani kell, akkor a Barátok. Mert az már nem olyan depis mint a három, és mégis nagyon fordulatos. Mindekigy részben sok a fordulat, de ebben vannak a "nemértem. Miért csinálta ezt?" kérdések és ezért volt a kedvencem. A kedvenc szereplőm Kinga. Laura igazán céltudatps, okos lánynak írja le, és ha nem is vallja be . megtudjuk a részekből, hogy nagy a szíve.
7/7 Vivian Darkbloom válasza:
Én nem tudnék kedvencet mondani:
1. helyezettek: 5. 6. 8/1 8/2
2. helyezettek: 3. 4. 7.
3. helyezettek: 1. 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!