Vannak fiú Leiner Laura rajongók?
Én vagyok a 4. is :D meg az előző...Jesszus :D
Nem zavar...vannak részek amiket nem értek meg,mert nem vagyok lány,ez szerintem érthető.De SzJG Best OFF...őszintén?Amikor Reni látja a Viki&Cortez csókot,a December 20.,Szeptember 8.,Zsolti-Máday párbeszéd,a balatoni osztálykirándulás (amin C megfogta Reni kezét),Kinga pillanatok,Virág pillanatok (főleg a..."prosztatagyulladásom van"),Ricsi + Emó,Dave és Macu :DDD , Néhány Arnold beszólás (Felmayer!Einstein fizikus volt,nem kémikus.Te barom!) Ilyesmik...Bábel...Kolos pillanatok,Kolos a kedvenc szereplőm,ő lesz a fiam.Kolos+Zsófi...Bárcsak.De bírom Szaszát is,Napsi lover vagyok,és Boldin mindig röhögtem...Meg EU xD Hát az Akkor Szakítsunkból...Lia forever,nagyon hasonlóan gondolkodunk...és Szilkó :D (Hm Miklós) xDD , Aztán Bexi (Kedvenc rész : Illúzió,Valahol) Mindent imádok...színész akartam/ok lenni...de hosszú...a dalszövegek WOW <3 #foreverLL #Bennevagyokegycsomócsopibanis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!