Régi korokban játszódik, él egy fiú, a családja magas rangot visel, hatalmas palotában laknak. A fiú születésénél megmondják, hogy ő benne rengeteg varázserő lakozik. Ez nem tetszik a szülőknek. Az apa fel sem akarja nevelni, de az anyja addig kérleli, míg a nagyúr beleegyezik, hogy 12 éves koráig szállást biztosít a fiúnak, és ellátást is kap. A fiú szörnyű körülmények között, de él. Eléri a 12 éves kort, így az apja száműzi. Egy kikötő városban találkozik egy kis hajós legénységgel, akik beveszik maguk közé. A kapitány és a felesége fiukként nevelik. Teljesen elfogadják, hogy varázsló, nem zavarja őket. Persze nem ennyi lenne, hanem kalandokba keverednek, stb. Szerelem, kalandok, varázslás, stb.
szerintem ez eddig eléggé nyers, ebből lehet silány, de akár remek történetet is kihozni, minden a szereplők jellemfejlőfésén, a történet megírásán és üzenetén múlik (szerintem.)
2017. jan. 30. 20:29
4/8 anonim válasza:
Annyi alapján, amit leírtál, nem tudom megmondani. Ez nem elég ahhoz, hogy felkeltsd az emberek figyelmét. Túl sok benne a kérdőjel. Pl. honnan az a sok varázserő? Miért nem tetszik ez az apjának? Miért nem segít neki a palotában senki? Miért pont 12 éves koráig biztosít az apja szállást? De tovább is sorolhatnám. Ezeket is tisztáznod kellene a leírásban ahhoz, hogy véleményt tudjunk formálni.
2017. jan. 30. 21:16
5/8 PresidentEvil válasza:
.
Amit leírtál, inkább felvezetésnek jó, a történet valahol ott kezdődhetne, hogy "kalandokba keverednek, stb. Szerelem, kalandok, varázslás, stb". Ezt a részét kellene kidolgozni. Mi az alapkonfliktus? Mi a gyerek célja és miért? Ki akadályozza benne és miért? Ki segíti őt és miért? Hogyan tudja feloldani az alapkonfliktust? Fejlődik-e a történet folyamán? Tanul-e valami fontosat? Milyen úton jut el a megoldásig? Ha ezekre a kérdésekre tudsz konkrét választ adni, egy lépéssel közelebb kerülsz ahhoz, hogy egyszer befejezd a történetet.
2017. jan. 30. 21:49
6/8 anonim válasza:
Engem érdekelne, elküldenéd a linkjét vagy a címét, ha elkezded?
2017. jan. 31. 06:18
7/8 anonim válasza:
Nekem is tetszene
De azokat amiket előttem írtak azokat szerintem is fogadd meg :)
De Amugy sztem nagyon jó lenne ha jól megirnad
Sok sikert <3
2017. jan. 31. 06:53
8/8 anonim válasza:
Hát eddig nem sok infó van itt szóval a tanácsokat megfogadni, és író képességet elő a zsákból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!