Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyire érdekelne a sztori...

Mennyire érdekelne a sztori titeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Könyvet írok és, hogy az emberek el tudják olvasni ezért feltöltöm egy blogba. Mostanra már nagyjából 10 fejezet van fennt ez olyan 40 oldal lehet. Az ismerőseim közül páran olvassák is a történetet és ők is továbbadták másoknak, de engem érdekelne, hogy a többi ember mit gondol az írásomról.

Tartalom: A könyv főhőse egy 17 éves fiú Damien (akinek azért ez a neve, mert pont az Ómen című filmet néztem, amikor a nevén gondolkoztam :D) aki az iskolában ülve egyszer támadás áldozata lesz és ő, az öccse, a legjobb haverja, az öccse barátnője, és még egy tanár sikeresen el tudnak rejtőzni egy titkos szobában. Később megtudják, hogy nem csak az ő városukban történt hasonló esemény. A helyszín amúgy Frost Town, mit én találtam ki, mert nem találtam az elképzeléseimnek megfelelő helyszínt, amúgy valahol Minnesota államban lenne. Ezenkívül kétségbeesetten kutatnak más túlélők után a világ minden pontján amíg rá nem találnak egy nagyobb csoportra, Az első könyvemben nagyjából azt mutatnám be, hogyan jutnak el a többi túlélőhöz miközben a támadók is átfésülik a környéket, hogy megöljék akik még életben vannak.

Ha esetleg megtetszett a történet és szeretnétek elolvasni írjátok meg ide vagy privátba és átküldöm a linket.

2016. jan. 25. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre a sztorira emlékszem, nem kérdezted már meg? (Plusz mintha a városnévvel kapcsolatban is lett volna kérdés.)

Akkor valaki mondta, hogy a sztori irreális, ezzel egyetértek. Nem is érdekelne. De ettől még nem értem, miért nem osztod meg a linket nyilvánosan - hiszen megtalálható a neten, és csak a város meg a főszereplő nevére rákeresve simán meglett. A javítások miatt? Hmm... némi moderálás megoldja (gondolom a kommentek miatt aggódsz). Így sosem lesz rendes olvasóközönséged.

(Ha már a blog: valamit csinálj a bejegyzésekkel, lehetőleg sorkizárt legyen, meg a betűtípust is változtasd meg, nagyon nehéz olvasni.)

2016. jan. 25. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ebből nem sok derül ki, és az a kevés is zavaros. Például mi ez a titkos szoba? Számtalan iskolába jártam már, de egyikben sem volt titkos szoba.

És mi is az az "esemény", ami történt? Később említesz valami támadókat, de semmi konkrétum. Miért akarnának egyáltalán kiirtani egy iskolát?

2016. jan. 25. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Értelmetlen.

Ha iskolában vannak, gondolom nappal van. (Hacsak nem éjjeli tagozat, márpedig nem az, mert akkor leírtad volna.) Miért támadnának meg fényes nappal egy iskolát? És tudtommal nincsenek az iskolában titkos szobák. Valami gondnoki szertárra gondolsz, vagy valódi rejtett ajtós teremre?

A Frost Town név nagyon erőltetett, bárki, aki olvassa, könnyen leszűri, hogy kitalált város. Sok városnév generátor van a neten, próbálj ki párat, és ha 1 név megtetszik, írd át arra, szerintem. Bár sokkal reálisabbak lennének a dolgok, ha valódi településen történne ez.

2016. jan. 25. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!