Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretsz olvasni?

Szeretsz olvasni?

Figyelt kérdés
És mi a kedvenc könyved?
2010. máj. 5. 19:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek.

A Kedvesem a kedvenc könyvem amit Nicholas Sparks írt. : )

2010. máj. 5. 19:41
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
olyanérdekes hogy most olyan menő ez a Nicholas Sparks, de eddig még nem is halottam róla max Dear John de az is a film
2010. máj. 5. 19:55
 3/19 A kérdező kommentje:
:)
2010. máj. 5. 19:55
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a könyvet már több mint 1 éve olvastam,és nem a film miatt szeretem.(a film egy kalap szar volt)

Nicholas Sparks nagyon jó író,a filmek amit a regényei alapján készítettek annyira nem jók,de a Szerelmünk lapjai és a Séta a múltba az nagyon filmen+ könyvben is. : )

2010. máj. 5. 20:00
 5/19 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretek olvasni:) kedvenc elfoglaltságaim egyike. Ha unatkozok mindig olvasok valamit:)

Nincs kedvencem, sokmindent nagyon szeretek, de kedvenc nem nagyon van. Nicholas Sparks regényei nekem is bejönnek, meg Jane Austen és Emily Bronte. Sőt még Stephenie Meyer könyvei is elég jók. Tőle a burok tetszett a legjobban:)

2010. máj. 5. 20:43
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :) Én is szeretek olvasni...
2010. máj. 5. 21:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek olvasni. Kedvenc könyvem a Nyomorultak. Először megijedtem, hogy milyen vastag meg minden, de elkezdtem olvasni és nagyon tetszett. Egyik azon kevés kötelezőknek amiket kiolvastam gimiben.
2010. máj. 6. 01:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
imádok olvasni :) mostani kedvencem Margit Sandemo-tól a Jéghegyek Népe c. könyvsorozata....47 kötetes, a 9-nél járok
2010. máj. 6. 07:04
 9/19 anonim ***** válasza:
64%

Imádok olvasni! Ennél jobb nincs is (meg a gépezés :P )

A kedvenc könyvem pedig a Twilight Saga és a True Blood könyvsorozat :)

2010. máj. 6. 18:53
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) (Amúgy szerintem teljesen értelmetlen, de mindenkit felpontoztam :))
2010. máj. 6. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!