Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ambrózy báró ugye nem Hangay...

Ambrózy báró ugye nem Hangay Emma kezét kéri meg?

Figyelt kérdés
Ugye Mili kezét kéri majd meg??? Mikor jön a folytatás???

2017. jan. 9. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mili az első kötettől fogva idegesít. Szörnyen viselkedik, a nővére hihetetlen dolgokon ment keresztül, ő meg járkált klubokba minddn vacak miatt a bárót hibáztatta, állandóan csak feszkózott vele. Ha valós szereplők lennének Emmát vette volna el, egy férfi pont azt utálja, ábrándítja ki, ahogy Mili viselkedik... ha én így beszéltem volna anno férjemmel 😅...20év után már belefér, hogy hepciáskodjak, de nem is értem, hogy lehet ez a kicsinyes, gyerekes, hazug (!hisz milyen dolog vki magánèlete után nyomozni,

gusztustalan, ha megfordítjuk és mai környezetbe helyezzük, és mondjuk Richárd nézi át Mili üzeneteit a telefonján, feltöri a mail fiókját, kutakodás végett, ugye hogy undorító)hepciáskodó, állandóan veszekedni, számonkérni akaró viselkedés szimpatikus bárkinek is. Brrrr

2021. nov. 20. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!