Kinek teszett az Ambrózy báró esetei sorozat?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszett, csak nem találtam még olyat az én korosztályomban, kinek tetszett volna. Nekem rossz ízlésem, vagy a korosztályomat inkább a nyálas (mert sokszor az, ennek ellenére szeretem őket) Leiner Laura regények tetszenek?
15L
2016. nov. 25. 20:05
1/7 anonim válasza:
Mivel Böszörményi regényei is az ifjúságnak szólnak, így nem meglepő, hogy tetszett neked.
2/7 anonim válasza:
Nincs rossz az ízlésed. Sok embernek tetszik, akik mást is olvasnak az aktuális top tini regényeken kívül. Én tervezem elolvasni.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 Szerintem mindenképpen olvasd el, ha időd engedi, mert nagyon nagyon jó! 😊
2016. nov. 26. 12:08
4/7 anonim válasza:
Rendben, sorra kerítem. :) (2. vagyok)
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, mert szeretem a bűnügyi, nyomozós könyveket és a kor is megfogott. És az, hogy làbjegyzetben pontosítja a helyszíneket mégjobban megfogott.
17L
6/7 anonim válasza:
Úristen!!!!
Egyszerűen IMÁDOM!!!
Nemrég fejeztem be a második részt.
Hát mit ne mondjak, még mindig a hatása alatt állok.
Nincsenek szavak erre a könyvsorozatra😍😍
16/L
7/7 anonim válasza:
Hát, én 7 éves korom óta Böszörményin élek, csak a sorozatokat váltom... De nekem is ez a nagy kedvencem most, és akit rávettem az elolvasására, annak se volt rá rossz szava. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!