Szerintetek lesz Bexi sorozat kalauz?
Figyelt kérdés
Mert ugye a SzJG-nek volt, és kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)2016. nov. 23. 18:27
1/10 anonim válasza:
A SzJG kalauzában egy csomó rész volt, ami kimaradt a könyvből, meg hát ugye más is. Nem tudom Leiner Laura mit akar, de szerintem szeretne kiadni egy kalauzt a Bexiből is.
Sok rajongó szeretné,lehet, hogy több mint a SzJG-nél.
2/10 anonim válasza:
Lesz, csak nem Kalauz néven fog megjelenni. ;-)
3/10 anonim válasza:
Valaki megkérdezte Laurát,és azt mondta,hogy nem lesz. :(
De lehet,hogy csak meglepi lesz. Én is nagyon szeretnék.
4/10 Kilari888 válasza:
Laura mondta az egyik élőadásban hogy nem lesz Kalauz-mert az a Szjg-nél volt meglepi és nem akarja hogy megint az legyen-meg részek sem maradtak ki a könyvből a kiadóváltásnak köszönhetően :DD Viszont azt mondta,hogy már meg van,hogy mi lesz a Kalauz helyett és ő már nagyon várja-ahogy én is *-* csak nem mondja el,hogy mi mert nem akarja,hogy lekopizzák mielőtt ő megvalósítaná meg ugye meglepetésnek szánja <3
5/10 A kérdező kommentje:
igen én is voltam a Szjg találkozón, és most már tudom hogy nem lesz. De igen mint ahogy az utolsó kommentelő is mondja, valami 'meglepetés' lesz helyette
:)
2017. jan. 1. 17:02
6/10 Beakb válasza:
Szerintem a Hullocsillag konyvet fogja megcsinalni mint a kalauzt.Gondolom... De szeretnem ha lenne megint olyan rajz fajta hogy kb hogy neztek ki. En Markot csak fekete hajjal tudom elkepzelni, de nagyon kivancsi vagyok hogy mi lesz.
7/10 anonim válasza:
Szerintem az új sorozata a meglepi
9/10 anonim válasza:
Nem nagyon valószínű, hogy kesz meglepi mivel ugye jön az Ég veled. Márknak pedig világos barna haja van a könyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!