Cassandra Clare szerintetek hogyan fogja megoldani Julian és Emma kapcsolatát?
Aki olvasta a lady midnightot az tudja mire gondolol.
Jules és Emma parabataiok.
Én olyasmikre gondolok, hogy valahogy megszakad köztök majd a kötelék. Persze addig szenvednek egy sort az biztos. De szerintem a végére találnak valami megoldást. Pl. Clary kitalálhatna egy új rúnát, ami eltörli a parabatai kapcsolatot. Ha kitalálta a fogamzásgátló rúnát, miért ne?
Nektek milyen ötleteitek vannak?
*Lady Midnight
** mire gondolok.
Bocsánat az elírásért.
Ha valakit érdekelne... most olvastam egy érdekes véleményt, miszerint a kulcs Cortana, Emma kardja.
Mivel a könyvben elég sokszor ki van mondva konkrétan, hogy a kard hatalmas erejű, nagy múltú, értékes, nem csak egy szimpla kardocska. Saját neve van, és a leghíresebb kovács készítette. Valamint, elhangzik, hogy mindent(!) átvág. Magától persze senki nem gondolja, hogy a ,,mindent" gondolati dolgokra is vonatkozna... de miért ne?
Szerintem lehetséges.
Na igen:D
Csak jelenne már meg a folytatás!
Sziasztok!
Tudom, hogy nem éppen ide vág, de kellene egy kis segítség. Jelenleg a Mennyei tűz városánál tartok az olvasásban. A kérdésem az lenne, hogy „kell-e” olvasnom a Történetek az árnyvadász akadémiáról sorozatot is, mielőtt belekezdenék az éjfél kisasszonyba? Van esetleg valami visszautalás ezekre a könyvekre, vagy teljesen független és nem lesz zavaró, ha ezeket nem olvastam. Vagy érdemes lenne akkor a sorrendet betartva ezeket is megvennem? Érdemes egyáltalán elolvasni őket?
A válaszokat előre is köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!