Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter rajongók! Kivel...

Harry Potter rajongók! Kivel járnátok?

Figyelt kérdés

Természetesen fiúk válasszanak lányt, lányok pedig fiút és szigorúan a Harry Potter világból! :D

Válaszaitokat indokoljátok kérlek :) köszi

2016. dec. 20. 22:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal Tom Denem, vagy Draco Malfoy.
2016. dec. 25. 23:24
 12/22 anonim ***** válasza:

Bill-lel, mert elfogadó (hisz a barátait cserben hagyó Ront sem dobta ki), türelmes és bátor férfi.

Az én párom is hasonló, csak jóval alacsonyabb, és nincs haja.

2016. dec. 26. 15:21
 13/22 anonim ***** válasza:

Fred vagy Bill Weasley.Mondig is tetszettek a Weasley-ek,valahogy olyan cukik,vonzók és persze belülről is nagyon ott vannak *-*

Van bennük valami varázslatos" xd.

2016. dec. 26. 20:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút Draco Malfoy!! Imáááádom. Olyan cuukiii!! A könyv és a filmebeli énje is. (Tom Felton)
2016. dec. 26. 21:09
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat :) igazatok van nem gondoltam arra ha valaki lányként lányt fiúként fiút szeret, de gondoltam maradjunk a hagyományos felállásban :D

Egyébként én sem tudnék dönteni. Ronnal szívesen, kis vörös gyerekeink lennének :D

Draco, mert akkor meg szőke kis lurkók :D meg amúgy Draco nem is olyan rossz a maga módján

akkor a fiatal Sirius meg James és Lupin szintén jöhet - tekeregnék velük :DD

2016. dec. 27. 14:31
 16/22 anonim ***** válasza:
Luna. A filmekben jól néz ki, meg bejön hogy olyan kis szeleburdi.
2016. dec. 27. 23:15
 17/22 Lily Aldrin 22 ***** válasza:
George Weasley. 4ever <3. Imádom őket Freddel de a legtöbb ember inkább Fredet szereti ezért George. ( Még félfüllel is)
2016. dec. 28. 23:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát én vagy Harryvel, vagy Dracóval, vagy Sirius-szal, vagy Lucius -szal, vagy Blaise-szel. De gondolkodtam még Pitonon és néhány mardekároson. Sajna én mindig is jobban kedveltem a rosszfiúkat;)( persze Sirius és Harry kivételek, ők nem rosszfiúk )
2016. dec. 29. 20:12
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Pitonnal, nem kérdés :D
2016. dec. 30. 23:08
 20/22 anonim válasza:
100%

Draco.:) Kicsit hosszú kifejteni, de megpróbálkozok vele. A lényeg: Draco nem rossz fiú. Úgy gondolom, gyerekkorába csak egy kis lurkó volt aki mindent megkapott, ezáltal önző esetleg kissé beképzelt lett.

"Tinédzserként" ((az én véleményem szerint!!)) nem volt rosszabb mint sokan mások. Sokat gonoszkodott, mint sokan mások, például James anno Pitonnal.

Aztán ráerőltettek valamit, amiről tudta, hogy rossz. Félt, nem is akarta igazán. Ahh annyi elméletem van róla .. :DDddD

A lényeg, hogy Dracoval.

((Azt hiszem ez egy burkolt szerelmi vallomás egy könyv és film karakterhez))

Ja és a filmben Tom Felton se semmi.:P

2017. jan. 1. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!