Harry Potter rajongók! Kivel járnátok?
Természetesen fiúk válasszanak lányt, lányok pedig fiút és szigorúan a Harry Potter világból! :D
Válaszaitokat indokoljátok kérlek :) köszi
Bill-lel, mert elfogadó (hisz a barátait cserben hagyó Ront sem dobta ki), türelmes és bátor férfi.
Az én párom is hasonló, csak jóval alacsonyabb, és nincs haja.
Fred vagy Bill Weasley.Mondig is tetszettek a Weasley-ek,valahogy olyan cukik,vonzók és persze belülről is nagyon ott vannak *-*
Van bennük valami varázslatos" xd.
Köszönöm a válaszaitokat :) igazatok van nem gondoltam arra ha valaki lányként lányt fiúként fiút szeret, de gondoltam maradjunk a hagyományos felállásban :D
Egyébként én sem tudnék dönteni. Ronnal szívesen, kis vörös gyerekeink lennének :D
Draco, mert akkor meg szőke kis lurkók :D meg amúgy Draco nem is olyan rossz a maga módján
akkor a fiatal Sirius meg James és Lupin szintén jöhet - tekeregnék velük :DD
Draco.:) Kicsit hosszú kifejteni, de megpróbálkozok vele. A lényeg: Draco nem rossz fiú. Úgy gondolom, gyerekkorába csak egy kis lurkó volt aki mindent megkapott, ezáltal önző esetleg kissé beképzelt lett.
"Tinédzserként" ((az én véleményem szerint!!)) nem volt rosszabb mint sokan mások. Sokat gonoszkodott, mint sokan mások, például James anno Pitonnal.
Aztán ráerőltettek valamit, amiről tudta, hogy rossz. Félt, nem is akarta igazán. Ahh annyi elméletem van róla .. :DDddD
A lényeg, hogy Dracoval.
((Azt hiszem ez egy burkolt szerelmi vallomás egy könyv és film karakterhez))
Ja és a filmben Tom Felton se semmi.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!