Ágnes2002 kérdése:
Bexi Rajongók! Érdekelne, hogy szerintetek Beka és Márk együtt lesznek a 6. részben és a 6. rész lezárásakor?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretném ha együtt maradnának, és kiváncsi vagyok, hogy szerintetek Laura, hogy gondolta ezt.##leinerlaura#bexisorozat
2016. dec. 19. 23:21
1/6 anonim válasza:
Szerintem biztos együtt lesznek. Ha márk azt monda bekának hogy feladná a karierjét mert ő fontosabb neki... Meg már annyira elválszthatatlanok lettek... Szóval szerintem igen legalábbis nagyon remélem. Én nagyon várom már a folytatást . Mikor lesz már!!
2/6 A kérdező kommentje:
De szerinted akkor a következő rész előzetesébe mikor bemutatkozik az uj poprock zsűri akkor Beka miert ideges?
Mar en is annyira várom, hogy megjelenjen!
2016. dec. 20. 14:58
3/6 anonim válasza:
Első vagyok. Azt nem tudom azon én is sokat gondolkodtam lehet hogy csak valamin összevesztek. De én arra is gondoltam hogy lehet nem Márk lesz a zsűri valamiért hanem Geri és ezért mérges vagy nem tudom. De nagyon kíváncsi lennék már rá.
4/6 anonim válasza:
Mindig győz a jó, ezért szerintem együtt lesznek.:-)
5/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem biztos együtt lesznek, a SzJG és az Akkor Szakítsunk! végén is együtt vannak a szereplők és ha Laura nem úgy írja akkor az ront a Bexi-sorozat hírnevén, és tudom hogy Laurának nem ez a legfontosabb de azért valamilyen szinten ez is számít, és ahogy nagyon sok posztjában írja, és a végén is a #szeretemazolvasóimat miatt biztos úgy csinálja hogy együtt legyenek, mert a rajongói is imádják együtt őket.
6/6 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, (a szpojlerkedős elő-részletek miatt)hogy szétmennek, de Laura történeteit ismerve az utolsó oldalon összejönnek. A szpojlerkedős elő-részlet tartalmából:
"-Szia - köszönt rám váratlanul, én pedig a magazinommal a kezemben, aminek címlapján Nagy Márk volt,meglepetten néztem rá.
-Szia - köszöntem vissza.
-Nincs kedved... - kezdte, aztán mosolyogva széttárta a karját -, sétálni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!