Cortez vagy Márk?
Figyelt kérdés
Ti kit választanátok, miért?2016. dec. 13. 16:36
1/29 anonim válasza:
Mindkettejük nagyjából ugyanazon a szinten van nálam. A SzJG-ből nekem Ricsi és Dave voltak a kedvenceim.
De ha kettejük közül kéne választanom, akkor inkább Cortez.
Amiért kiállt az ablakba, és várt Renire, az teljesen meggyőzött.
2/29 A kérdező kommentje:
Azért Márk se rossz, sőt néha elég romantikus is tud lenni, ha el nem rontja a pillanatot.
2016. dec. 13. 17:20
3/29 anonim válasza:
Nekem Márk a kedvencem. Cortez nagyon szemét volt Renivel az elején. Márk is tud bunkó lenni, de szándékosan nem ártana Bekinek. Én mindenesetre márker vagyok;)
4/29 anonim válasza:
Márk! Persze Cortez is szuper, de nekem túl tökéletes. Egy Nagy Márk féle sráccal hamarabb találkozol mint egy Cortezzel. Igaz, hogy Márk bunkó, egoista, és néha a pokolra kívánnád, de manapság nehéz találni olyat, aki egy kicsit se ilyen (tisztelet a kivételnek).
5/29 A kérdező kommentje:
#Márker
2016. dec. 13. 18:00
6/29 anonim válasza:
Egyértelműen Márrrrrk <3 <3 <3 <3 #Márker #Nagy Márk
7/29 anonim válasza:
MÁRK!!!
Utálom Cortezt... Jó nem, de iszonyat nyálas...
8/29 Kilari888 válasza:
Én is beszállok a márkerekhez ;) Márk :DD ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!