Harry Potter rajongók! Kivel járnátok?
Természetesen fiúk válasszanak lányt, lányok pedig fiút és szigorúan a Harry Potter világból! :D
Válaszaitokat indokoljátok kérlek :) köszi
Dumbledorerral mert vele sosem unatkoznék:D Amúgy tudom hogy meleg de naxD
De Fred vagy George is tetszene, ahogy Harryvel is szívesen járnék:D
Mert velük is izgalmasak a mindennapok.
Lupinnal is, mert felelősségteljes, jó apuka, aranyos és szeretnivaló^^
Siriussal, mert kívül-belül imádom:p
James Potterel mert felnőtt korára sokkal felelősségteljesebb, vicces, aranyos és bármit feláldozna a családjáért.
Hát igen, tudnám sorolni...:D
Így végiggondolva James lenne az, akivel a leginkább szeretnék járni (ha igazi lennexd)
Jelentkezem, én lányként a lányokat szeretem :D
Deeeee ettől még szerintem Pitonnal. (Ezt az ellentmondást. De vallom, hogy mindenkinek van egy férfi és egy nő crush-a, szexualitástól függetlenül, és nekem maga Piton, ha kitalált karakter, élőben meg Harry Shum Jr, de ő nem HP színész :D)
Hát ha Hermione ugyanaz lenne, mint a filmben, akkor egyértelműen vele.
Ha nem, akkor az ázsiai csaj.
Lány vagyok és a fiúkat szeretem.
Hát nálam James Potter, Sirius Black, vagy Remus Lupin lenne a legesélyesebb. (Khm tekergő fan khm).
De Fred vagy George Weasleyt sem utasítanám el, illetve Harry is jöhet, de akkor inkább a könyvbeli éne kéne. Illetve a legújabb generáció tagjai közül is bárkit elfogadnék. Mondjuk a top három onnan Luis, James és Albus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!