Hogyan adhatnék ki könyvet?
Sziasztok! A kérdés adott. A helyzet az,hogy nagyon szeretek írni. Amikor fiatalabb voltam,írtam egy amolyan interneten elérhető könyvet. Mókából,kikapcsolódásból. Csak írtam,és azon kaptam magam, hogy mára már 47.000-en látogatták meg az oldalt. Az önbizalmamon lökött egy kicsit,és azt gondoltam,hogy amikor fiatalabb voltam,akkor ment,és ennyien nézték,akkor most is megy. A kreativitásom határtalan,vagy legalábbis a helyén van. A napokban elolvastam egy könyvet,ami nagy hatással volt rám,és egy régi ötlet alapján szeretnék írni egy könyvet.ez leginkább a fiatal felnőtteket valamint a fiatalabbakat érintené (mint például a rubin pöttyös könyvek).
Szóval sokat olvasgattam utána,hogyan lehet a saját lábamra állva könyvet kiadni,önköltségből. De ezt nem tehetem meg,az anyagi kereteim nem engedik meg. Így marad az a lehetőség,ami sokkal rizikósabb,és fele annyi esély sincs,hogy legyen belőle valami ; a könyvkiadók. Kérlek segítsetek tanácsokkal,ötletekkel,hogy hogyan induljak el az utamon. Előre is nagyon szépen köszönöm!
(21 éves lány)
Miért akarod mindjárt kiadatni, ha meg sem írtad?
Ha már a pöttyös könyveket mondod, akkor nem logikus, hogy azoknak a kiadóját (Könyvmolyképző) keresnéd meg elsősorban? És mit ad isten, még rendszeres éves pályázatuk is van, Aranymosás néven, ahol pont regényeket várnak.
Szia! Ne hagyd, hogy eltérítsenek az elhatározásodtól! Az előttem szólóknak igaza van abban, hogy előbb érdemes megírni a könyvet:D de utána előtted a világ. Az aranymosás pályázat kiírását én nem igazán értettem, valahogy az jött le, hogy ott is fizetni kell. De nézz szét, ha jó a könyved ki fogják adni ingyen is! Például érdemes körülnézni az ebook kiadóknál, a jövő az ebooké!
Én 14 éves lány vagyok, és a könyvem egy e kidó lektorálása alatt áll, ki fogják adni. Szóval neked is menni fog :) Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!