Tudnátok olyan könyvet mondani, ami egy depressziós 18-25 éves lány életéről szól? Ami nem túl régi.
#1!Nem vagy vicces
#2!Köszi,de elkezdtem a 13 okom volt-ot régen,de nem nagyon tetszett.Vagy majd beindul a sztori az eleje után?A Sarah Dessen-eset régebben olvastam,de már nem emlékszem mi volt benne.A harmadiknak utána nézek,köszi!
Olvad el Fábián Janka: Emma szerelmét.
Egyébként azt ne várd, hogy majd az első három oldal után tetszeni fog egy könyv, legalább 30 oldalt el kellene olvasni belőle, hogy bele tudd élni magad az adott környezetbe. - Ez nem pont depressziós lányról szóló könyv, de nagyon jó. Vagy: Bronte: Jane Eyre - itt sok minden történik, ami miatt depressziós lehet(ne) valaki.
Nem olvastam, és nem tudom mikori, de a Prozac-ország ilyen
Ifjúsági könyv (szóval fiatalabbak, 17 körüliek a szereplők), de a bipoláris zavar/mániás depresszió jelenik meg a Veled minden hely ragyogó-ban (bár itt a srác az igazán beteg asszem)
Kicsit fura könyv az Éles helyzet (zombiapokalipszis, de a csaj meg akar halni, és nem igazán célja a túlélés)
Aztán az örök klasszikus Üvegbura (bár ez talán már réginek számít neked)
Meg most eszembe jutott még egy(bár ez is ifjúsági): Amikor ezt olvasod én már nem leszek (vagy vmi ilyesmi a címe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!