A Harry Potter és az elátkozott gyermekben ki az elátkozott gyermek?
Elolvastam, de még mindig nem világos.
Albus, Scorpius vagy Delphi?
Ó, erről mennyi vitát olvastam...
De szerintem szándékosan hagyták nyitva ezt a kérdést, amolyan "univerzális elátkozott gyermeket" kreálva, hogy bizonyos szempontból "bárki lehet elátkozott"
Delphi: Voldemort gyerekének lenni kész átok lehet
Albus: szinte az egész családja griffendéles, apja hős, őt kiközösítik, átok, hogy a Mardekárban van,
Scorpius: az édesanyja meghalt, egyetlen barátja egy kiközösített Potter és arról pletykálnak, hogy ő Voldemort gyereke
Harry: konkrétan az egész élete átkozott és ugyebár a történet végén a baba Harry az, akit végül mégis megátkoznak
Draco: azt pletykálják, hogy nem ő a fia apja, a felesége meghalt, mindenki utálja (meg asszem egyszer mondja is Harrynek, hogy a családja számára olyan, mint valami átok)
Ginny: kiskorától kezdve belekeveredik mindenféle dologba, teljesen akaratán kívül, rendszerint, ha közvetetten is, de a férjéhez kapcsolódóan - mi ez, ha nem átok? (pl.: Denem naplója miatt)
De igazából lehet mondjuk Lily, vagy James Potter is (mármint a fiatalabbak), mert Ginny és Harry végig Albusszal vannak elfoglalva, ők meg csak olyan másodlagosak a szüleik számára - legalábbis a történetből ez jött le.
Szóval szerintem bárki lehet elátkozott;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!