Szeretitek a fanfictionokat? Ha igen, akkor érdekelne titeket egy olyan blog, ahol James Potter és Lily Evans-os történeteket lennének? Írnék teljesen sajátszereplős történeteket is (tanárok, minisztériumi dolgozók maradnának)!
Légyszi indokot is írjatok!
Pl.: Nem szeretem a Harry Pottert,
Nem szeretem a blogokat,
Nem szeretek olvasni...
Imádom a fanfiction-öket.
Én magam is írok.
A Harry Pottert is imádom (azt fanfictionként egyelőre csak olvasom, írni más fandom-ban szoktam).
Viszont magyarul nem olvastam még ilyet, csak angolul, spanyolul meg németül. A fanfiction.net, illetve az AO3 oldalon vagyok.
Én nagyon imádnám*-*
James és Lily hatalmas kedvenceim, elég régóta olvasok Jily fanfictionokat csak sajnos inkább angolul, mert magyarul nagyon kevés van:/
Úgyhogy én nagyon örülnék enne a blognak, hajrá!!:)
Engem is érdekelne😍
Hatalmas Lily/James rajongó vagyok. Azonban azt ajánlom, ne egy saját blogogt készíts, mert kevesen fognak csak rátalálni, hanem Merengőre tőltsd fel a sztorit, azt rengetegen olvassák.
valmint figyelj arra, hogy ne legyen tele a történet logikai bakikkal ( sajnos nagyon sok ilyen Jily történetet olvastam és nagyon sokat ront a történet élvezhetőségén) és ne alkoss valami Mary Sue-t,aki összejön Siriussal, mert rengeteg ilyen sablon történet van már.
Ha megvan a sztori linkeld pls😀😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!