Sokat ad a történethez a Harry Potter kiegészítő könyvei?
Figyelt kérdés
Legendás állatok és megfigyelésük c. könyvet szeretném megvásárolni valahol ha érdemes.
Kár hogy nem forgalmazzák, esetleg valaki nem tudja honnan tudnám megvenni?
#regény #Harry #J.K. Rowling #Titkok kamrája #Harry Potter és a Tűz Serlege #Harry Potter és a Félvér Herceg #Harry Potter és a Halál ereklyéi #Harry Potter és a bölcsek köve #Harry Potter és az azkabani fogoly #Főnik rendje
2016. nov. 27. 11:41
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem, inkább JK Rowling bankszámlájához ad sokat.
2/9 anonim válasza:
Sokat nem. Kb semennyit. Csak egy kis szinesítő, apró könyvecske. Várj egy kicsit, most, hogy a film megjelent, biztosan eszébe fug jutni valamelyik kiadónak, hogy újra megjelentesse.
3/9 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy a film forgatokonyvet adjak ki regeny formajaban.
Csak szerintem akkor mar teljesenmas konyv lesz mint most.
Es a bogar bard mesei?
2016. nov. 27. 12:48
4/9 anonim válasza:
Nem a forgatókönyvről beszélek. Arról beszélek, hogy egy kiadó biztosan kiaadja a Rowling könyvecskét is újra, mert pénzt lát majd belőle.
5/9 anonim válasza:
A Legendás állatok és megfigyelésükről ugyan nem sokat tudok, de nekem megvan a Kviddics évszázadai és a Bogar bárd meséi. Nagy HP rajongó vagyok, a kedvenc részeimet szerintem már tízszer is olvastam, de a kiegészítő kötetek valahogy nem keltették fel az érdeklődésem, csak bele-beleolvatam mindkettőbe.
6/9 A kérdező kommentje:
Ahogy elneztem mar kiadtak mind a harmat ujra..angolul.
Remelem lesz magyarul is.
2016. nov. 27. 17:41
7/9 anonim válasza:
"Nem hiszem, inkább JK Rowling bankszámlájához ad sokat." Mármint azokról a könyvekről beszélsz, amiknek az összes bevételét jótékony célra ajánlotta fel Rowling? :)
8/9 Bori 23 válasza:
A kiegészítő könyveket nem kötelező megvenni, J.K.Rowling csak a Comic Relief felkérésére írta meg őket, nagyon nem a bankszámlájár megy :D
9/9 Mindenjó válasza:
Nekem tetszenek és nem J.K.Rowling számlájára ad mert a bevételüket eladományozza a sZegényeknek. Szerintem igazi fanoknak valók akiknek csak kicsit érdekes a sorozat ne vegyék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!