Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Konyvkedvelok, konyvolvasokhoz...

Spawn92 kérdése:

Konyvkedvelok, konyvolvasokhoz szolna a kerdesem, mert ajandekba szeretnem fiatal nonek! Olyan ami elgondolkodtat az eletrok akar Ki tud jo konyvet?!

Figyelt kérdés

2016. dec. 1. 02:51
1 2
 11/17 Diavolino44 válasza:

9-es :D Feldmarnak inkabb az új könyvei amiket batrabban ajánlok. Bár A tudatallapotok szivarvanyan a kedvencem de azt tobb ismerősöm is letette, hogy nekik az az agymenes mar sok. De eszembe jutottál meg ket könyvet.

Az egyik Csernusnak a ferfi könyve nagyon el lett találva. Illetve popper peter lelekragcslo könyve letehetlen. :)

2016. dec. 1. 08:05
 12/17 anonim válasza:

nekem a Szabadíts meg a gonosztól, a Szégyen és szeretet, meg a Van élet a halál előtt?

Csernust nem szeretem, Popper meg ír érdekeseket, de a fellengzős stílusa nem jön be. Müllert szintén nem ajánlom, de szerintem Szendi jó. csak sajátos a véleménye a nőkről, sértő lehet, ha úgy veszi, ezért ne a nős könyveit. van egy a boldogságról, az viszont rövid, praktikus, érdekes, jó kicsengésű.

2016. dec. 1. 08:12
 13/17 anonim válasza:
10! Probald meg meg 1x ertelmezni azt a mondatot, mert nem sikerult.
2016. dec. 1. 08:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Most olvastam harper Lee-től a Ne bántsátok a feketerigót! c. könyvet, vedd azt. :)
2016. dec. 1. 08:27
 15/17 anonim válasza:

Csajok, nem mondjátok, hogy szinte mindegyikőtök álpszichológiai ezoterikus gagyikat olvas :)

Aki Philip K. Dicket ajánlott, annak pacsi. Zseniális az összes regénye, és novellája is.

2016. dec. 1. 08:32
 16/17 anonim válasza:
utolsó, dicket is olvasok. feldmár és szendi nem ezoterikusak, a többieket meg ellenpéldának említettem.
2016. dec. 1. 19:56
 17/17 Janka Sikovna válasza:

Tépődések (Molnár Tóni)

Kamaszokról és fiatalokról szól, akik bölcselkednek, gondolkodnak az élet nagy kérdéseiről.

2017. aug. 31. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!