Konyvkedvelok, konyvolvasokhoz szolna a kerdesem, mert ajandekba szeretnem fiatal nonek! Olyan ami elgondolkodtat az eletrok akar Ki tud jo konyvet?!
9-es :D Feldmarnak inkabb az új könyvei amiket batrabban ajánlok. Bár A tudatallapotok szivarvanyan a kedvencem de azt tobb ismerősöm is letette, hogy nekik az az agymenes mar sok. De eszembe jutottál meg ket könyvet.
Az egyik Csernusnak a ferfi könyve nagyon el lett találva. Illetve popper peter lelekragcslo könyve letehetlen. :)
nekem a Szabadíts meg a gonosztól, a Szégyen és szeretet, meg a Van élet a halál előtt?
Csernust nem szeretem, Popper meg ír érdekeseket, de a fellengzős stílusa nem jön be. Müllert szintén nem ajánlom, de szerintem Szendi jó. csak sajátos a véleménye a nőkről, sértő lehet, ha úgy veszi, ezért ne a nős könyveit. van egy a boldogságról, az viszont rövid, praktikus, érdekes, jó kicsengésű.
Csajok, nem mondjátok, hogy szinte mindegyikőtök álpszichológiai ezoterikus gagyikat olvas :)
Aki Philip K. Dicket ajánlott, annak pacsi. Zseniális az összes regénye, és novellája is.
Tépődések (Molnár Tóni)
Kamaszokról és fiatalokról szól, akik bölcselkednek, gondolkodnak az élet nagy kérdéseiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!