(: Kíváncsi lennék a véleményetekre! Miért lehet ez? Mi a baj?
Nem reklám vagy toborzás! De létrehoztam egy csoportot " Fb - n ,, !
Az lenne a lényege,
- hogy minél több tag legyen !
- kis közösség alakuljon ki.
- lennének eladási albumok.
- és lehetne könyveket cserélgetni egymás közt!
Kérdésem a következő! Miért nem szeretnének csatlakozni ???
Nem vagyok erőszakos! Nem hívok meg napi x embert ! Csak osztogatom az idővonalon,hátha kedvet kapnak. De sajnos nem igazán. :/
Na az első válaszoló elég szemét volt...
Tudod ha már ülhetnek a facebook elött az emberek úgy gondolják minek lépjenek be ilyen csoportba ha olvashatnak vicces post-okat és nézhetnek macskás videókat. Én fiatal vagyok és az én korosztályomban kifejezetten degenerációnak látom hogy ha szóba kerül az a szó hogy 'könyv' egyböl kapni a válaszokat hogy : fhuuu de gáz... és hasonlók.
Ja és kérdező... Próbáld meg értelmezni, amit írtam, ha már könyvbarát vagy...
A KÉRDÉSEDRE VÁLASZOLTAM.
"Miért nem szeretnének csatlakozni ???"
Nem azt írtam, hogy a kérdés nem érdekel.
Ha elovassa az ember az első mondatodat, kb az jön le, hogy 💩 a csoport ! Nem értettem, látatlanban, ezt hogy " állapítottad meg " !
A vélemények érdekeltek volna.
- eleve meddő ötlet.
- lusták.
- nem szeretik a csoportokat.
Stb..
illetve, hogy lehetne még kedvet csinálni hozzá? van - e akit érdekelne ?
De inkább hagyom az egészet! :)
Mert akit esetleg érdekelne, az nem jár a FB-ra, hanem olvas helyette.
Én szeretek olvasni, de nem cserélgetném a könyveimet. Vagy megtartom későbbre, vagy elajándékozom, ha nem akarom megtartani.
A fb.hoz se nagyon értek, nem is tudom, mi az az idővonal.
Sőt bajom is van a fb-kal, mert nem tudok úgy egyszerű üzenetet írni, hogy kérném, hogy "barát" legyek, ami nem biztos, mert nem tudom azt az első kérdést feltenni.
A cserélgetés postaköltségbe kerül, lehet, hogy túl költséges lenne, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!